Nu gør kvinderne også oprørHvor mændene i Horsens Kommune i flere år har haft mulighed for at samles i mandegrupper, træder kvinderne nu i deres fodspor. ÆldreSagen Horsens Nord inviterer til opstartsmøde på Restaurant Møllebæk.

Af Jørn Kildall

I nogle år har der i Horsens Kommune været ”Mandegrupper”, hvor herrerne samles hver 14. dag til en snak og et stykke mad. Nu ser det ud til, at kvinderne ikke vil stå tilbage for mændenes initiativ. ÆldreSagen i kommunen vil nu undersøge behovet for lignende grupper for kvinder.

Møllebæk Restaurant: Centrum for nytænkning

Møllebæk Restaurant, kendt for sin stemningsfulde atmosfære og lækre retter, vil danne rammen om det indledende møde, der er sat til fredag d. 25. august. Det er her, de fremmødte kvinder sammen vil aftale fremtidige mødesteder og -dage.
 

Opstart af kvindegrupper på tværs af Horsens

Afstanden skal ikke være en hindring for et godt kvindenetværk. Afhængig af interessen kan der blive etableret op til fire grupper i henholdsvis Søvind, Hovedgård, Gedved og Østbirk.

Fremtiden for Horsens' kvindegrupper

Hos ÆldreSagen Horsens Nord håber man, at der vil være stor opbakning til initiativet. Det er en unik mulighed for kvinderne i kommunen at samles og skabe fællesskab på tværs af postnumre og interesser. Det er tid til at kvinderne får deres egen gruppe, ligesom herrerne, og ÆldreSagen er klar til at bakke op om dette initiativ.

Se den medfølgende annonce for yderligere information om opstartsmødet og potentielle mødesteder for de nye kvindegrupper i Horsens Kommune.
 

kild

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023