Gedved

Lokalnyt

GFG’s 30-års jubilæumssæson kom godt i gang

9. december 2021
Det var med stor glæde Gymnastikforeningen Gedved kunne skyde sin nye sæson i gang - den 30. i rækkefølgen. Der har været god tilslutning til holdene og alle hold er kommet godt i gang. Et enkelt hold havde for få gymnaster til at kunne fortsætte, men der blev fundet en løsning, så gymnasterne kunne fortsætte på et andet hold. Foreningens engagerede instruktører arbejder sammen med gymnasterne med at opbygge formen og på en stor del af holdene er der fokus på at øve og gøre et program klar til forårets gymnastikopvisninger.
Lokalnyt

Udstilling om besættelsestiden på Gedved egnen

3. december 2021
Den 4. maj 2020 var det 75 år siden at befrielsen kom til Danmark, og i den anledning havde Gedved Egnsarkiv planlagt at åbne en udstilling om besættelsestiden, men på grund af Covid-19 blev den udsat til i år.
Lokalnyt

Masser af nærvær hos Saara i Gedved

2. december 2021
I en hyggelig ældre murermestervilla i Gedved holder massør Saara Talonpoika Lippmann til og hun kan i denne måned fejre 10-års jubilæum som selvstændig.
Lokalnyt

Gfg Gedved Gymnastikforening er Årets forening 2021

1. december 2021
Det kræver en indsats at arbejde med frivillige. I Gfg Gedved Gymnastikforening har et bevidst fokus på arbejdet med instruktørerne skabt en kultur, hvor de frivillige selv efter mange år, stadig har lyst til at udvikle sig og bidrage i foreningen. Tirsdag den 30. november blev klubben hyldet som Årets forening 2021 af DGI Sydøstjylland.
Lokalnyt

Julearrangement på Gedved Egnsarkiv

1. december 2021
Mandag den 6. december holder Gedved Egnsarkiv åbent fra kl. 13.00 her vil der være gløgg og æbleskiver, samt et lille foredrag om at gå i skole – i gamle dage.
Lokalnyt

Julekoncert med Vocalí i Gedved

26. november 2021
Traditionen tro afholder Gedved Musikforening julekoncert i Seminariets hyggelige lokaler. Det er i år Skanderborg-koret Vocalí, der underholder og spiller til et par fællessange.
Lokalnyt

Ingen løftede pegefingre - en aften med Chris Macdonald i Gedved

17. november 2021
Tirsdag den 9. november kunne Chris Macdonald med 1½ års Corona-forsinkelse endelig gå på scenen i Gedved Hallen foran et forventningsfuldt publikum. Overskuddet gik til den nye hal i Gedved og mange frivillige har hjulpet til med at få arrangementet til at lykkes.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021