Gedved

Lokalnyt

Foredrag med Thomas Rathsack i Gedved

6. april 2021
Tirsdag 31. august 2021 åbnes dørene for et spændende foredrag med Thomas Rathsack i Gedved Hallen hvor overskuddet går Gedved Idrætsforenings nye tiltag – opførelsen af en padelbane.
Lokalnyt

Fest og farver på plejecentrene

24. marts 2021
Hvad gør man når underholdningen ikke kan komme ud til plejecentrene i Horsens kommune? Man sender livekoncert fra Horsens Ny Teater via livestreaming!
Lokalnyt

Sebastian bliver en del af musikken i Gedved

13. marts 2021
Musikforeningen i Gedved har, ligesom alle andre spillesteder i landet, måttet aflyse de fleste koncerter i det forløbne år. Nu håber man på lysere tider og præsenterer et spændende program med mange fremragende kunstnere.
Lokalnyt

Per og Jytte sælger lokalområdet

11. marts 2021
I Østbirk er der kommet et nyt ejendomsmæglerfirma; Bedre Bolig Salg. De to personer bag firmaet er kendte ansigter, som begge har drevet mæglervirksomhed længe. Per Kenneth og Jytte Gade Christensen har prøvet lidt af hvert og har siden nytår haft stor succes med deres ejendomsmæglervirksomhed fordi de har et kæmpe lokalkendskab.
Lokalnyt

Gækkebrevs-glæde på Gedvedhus

25. februar 2021
Foråret er fyldt med mange bebudere og gækkebrevet, en gammel tradition som stadig lever, er en af dem som alle holder af. I uge 7 fik beboerne på Gedvedhus overrakt masser af gækkebreve fra 3. klasse på Gedved skole.
Lokalnyt

Her er alt ved det gamle

25. januar 2021
Selvom vi lever i en turbulent tid hvor hverdagen har været kuldsejlet i mere end ti måneder er det et lyspunkt når Egnshistorisk Forening i den tidligere Gedved kommune udgiver deres Årsskrift 2020 til tiden. Det er der kommet 92 sider ud af med mange gode nedslag fra egnen fra året der gik.
Lokalnyt

Vagn og Lilly fejrede Jernbryllup på Gedvedhus

22. januar 2021
På en helt almindelig fredag for 70 år siden gav Vagn og Lilly Hansen hinanden deres ja. Vi er kun seks år efter slutningen på anden Verdenskrig og den kolde krig raser mellem Vesten og Østblokken og en varm krig har været udkæmpet siden sommeren 1950 i Korea. Denne januar var hårdt ramt af sne i dele af Danmark, hvor den danske statsminister hed Erik Eriksen og den Amerikanske præsident var Harry S. Truman.
Lokalnyt

GFGs nye bestyrelse

22. november 2020
Gymnastikforeningen Gedved har efter den ordinære generalforsamling dannet ny bestyrelse.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021