Gedved

Lokalnyt

Her er alt ved det gamle

25. januar 2021
Selvom vi lever i en turbulent tid hvor hverdagen har været kuldsejlet i mere end ti måneder er det et lyspunkt når Egnshistorisk Forening i den tidligere Gedved kommune udgiver deres Årsskrift 2020 til tiden. Det er der kommet 92 sider ud af med mange gode nedslag fra egnen fra året der gik.
Lokalnyt

Vagn og Lilly fejrede Jernbryllup på Gedvedhus

22. januar 2021
På en helt almindelig fredag for 70 år siden gav Vagn og Lilly Hansen hinanden deres ja. Vi er kun seks år efter slutningen på anden Verdenskrig og den kolde krig raser mellem Vesten og Østblokken og en varm krig har været udkæmpet siden sommeren 1950 i Korea. Denne januar var hårdt ramt af sne i dele af Danmark, hvor den danske statsminister hed Erik Eriksen og den Amerikanske præsident var Harry S. Truman.
Lokalnyt

GFGs nye bestyrelse

22. november 2020
Gymnastikforeningen Gedved har efter den ordinære generalforsamling dannet ny bestyrelse.
Lokalnyt

Hold hackerne ude

12. november 2020
Sund fornuft er det bedste værn, hvis folk forsøger at stjæle dine penge eller oplysninger på internettet. Men det kan stadig virke som en jungle derude.
Lokalnyt

Juletræstænding i Gedved aflyses i år

10. november 2020
Gymnastikforeningen Gedved aflyser i år den traditionsrige juletræstænding i Gedved grundet den nuværende COVID-18-situation og restriktion omkring forsamlingsforbud.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021