Gedved

Lokalnyt

De unge var tæt på den musikalske Himmel

15. juni 2022
Himmelske Rytmer er Horsens Provstis projekt omkring Rytmisk musik i kirken for de 9-13-årige og 7. juni man heldig i Gedvedområdet at Tolstrup Kirke var vært for dette arrangement.
Lokalnyt

Kattegatforbindelse ja eller nej

8. juni 2022
Foreningen Kattegatforbindelse – nej tak afholder et informations- og debatmøde om Kattegatforbindelsen tirsdag 14. juni kl. 19 – 21.30, som du inviteres til at deltage i. Mødet finder sted i Gedved Medborgerhus, Egebjergvej 1, 8751 Gedved. Mødet afholdes i foredragssalen, hvor der er plads til 70 deltagere.
Lokalnyt

Gedved Auto kan nu tage imod el- og hybridbiler

1. juni 2022
Fra den 1. juni bliver Gedved Auto en del af landets største værkstedskæde. Skiftet betyder blandt andet, at værkstedet fremadrettet kommer til at tilbyde service på el- og hybridbiler som et såkaldt AutoMester E+ værksted
Lokalnyt

”Guld på Godset” eller hjemme i din skuffe?

11. maj 2022
I forbindelse med Loppemarkedet på Gedvedhus søndag d. 22. maj vil kunst- og antikvitetshandler cand.mag. Niels Jørgen Andreasen, Aarhus, tidligere vurderingschef for de største kunstauktioner i Danmark i mere end 20 år - vurdere folks medbragte effekter – bl.a. kunst – antik - design. Andreasen er bl.a. også kendt fra programmet ”Antik duellen” på DR1.
Lokalnyt

Udstilling i Gedved om 100 året for Genforeningen

5. maj 2022
Fra den 15. juni 1920 var Sønderjylland under dansk suverænitet, og i dagene 10. og 11. juli 1920 blev Genforeningen markeret gennem kong Christian X’s indtog i Sønderjylland og den store folkefest på Dybbøl Banke.
Lokalnyt

Skøn pigeaften på Gedvedhus

26. april 2022
Torsdag 7. april var der pigeaften på Gedvedhus med modeshow fra Friendtex. Aftenens kollektion blev fremvist af 3 lokale piger. Der var fuldt hus med 50 deltagere fra Gedved og omegn.
Lokalnyt

Populær kæmpe-truck på Danmarksturné besøger Gedved

20. april 2022
Transportbranchens specialdesignede truck med indbygget lastbil-simulator besøger i denne uge Gedved som en del af et landsdækkende roadshow. Her kan eleverne prøve kræfter med chaufførjobbet og samtidig få viden om mulighederne bag rattet. Roadshowet er en del af kampagnen ”Job i transport”, som 3F og arbejdsgiverorganisationerne ATL (Dansk Industri) og DTL-A (Dansk Erhverv) står bag.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021