Ny ridebane og stævne i Vestbirk Rideklub(Privatfoto)

Vestbirk Rideklub fejrede en solrig weekend med deres første stævne på den nyrenoverede ridebane. Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje og hjælp fra en lokal entreprenør, har klubbens medlemmer nu en perfekt udendørsbane at ride på.

Af Jørn Kildall

Vestbirk Rideklub har længe haft brug for en renovering af deres ridebane, som har været plaget af dårlig dræning og en slidt bund. Den nødvendige opgradering blev endelig muligt takket være en generøs donation fra DIF og DGI’s foreningspulje, samt professionel hjælp fra Jonas Christensen, Jord- og Betonentreprenøren ApS. Formand Marlene Bjerre udtrykte stor taknemmelighed over støtten og hjælpen: "Uden støtte fra fonden og hjælp fra den lokale entreprenør Jonas Christensen havde det ikke været muligt for at få renoveret banen."

Et særligt stævne

Med den nye ridebane klar, afholdt klubben deres første stævne i det dejlige sommervejr. Ponyer og ryttere nød den nye bane, og glæden var særlig stor for de to ryttere, der blev kåret som sæsonens mest vindende. Mathilde Mikkelsen blev sæsonens mest vindende springrytter, mens Marie Mohrsen fik titlen som mest vindende dressurrytter. Begge piger blev fejret med en tur i sandet efter at være blevet spulet med vandslangen, hvilket skabte store smil og latter blandt de andre ryttere.

Positive tilbagemeldinger

Underviser Thea Dyrberg Fredsted var også begejstret for den nye bane: "Dejligt med et stævne uden støv i øjnene, vand på banen eller ponyer, der snubler i det dybe sand. Det er så skønt, at vi igen kan ride ude," sagde hun med et smil. Alle de glade medlemmer i VBR ser nu frem til en fantastisk sommer på den nye ridebane, hvor de kan nyde ridningen uden bekymringer.

Tak til støtterne

En stor tak går til DIF og DGI’s foreningspulje for den store donation på 120.000 kr., og til Jord- og Betonentreprenøren ApS for at levere et fremragende stykke arbejde. Uden denne støtte havde drømmen om en ny ridebane ikke kunnet realiseres, og nu kan klubbens medlemmer se frem til mange flere glade og trygge ridetimer under åben himmel.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024