Nye tider hos Hovedgaard & Omegns VVSLars Krustrup, Hovedgaard & Omegns VVS er nu eneejer af firmaet

- Det passer mig nok godt at komme til at bestemme retningen helt selv, og der er ingen tvivl om, at service og høj håndværksmæssig kvalitet er en del af vejen.
 Sådan lyder det fra autoriseret vvs-installatør Lars Krustrup, der efter i mere end 10 år at have drevet Hovedgaard & Omegns VVS sammen med en kompagnon, nu er eneejer af virksomheden.
 Lars Krustrup og René Johannesen etablerede Hovedgaard & Omegns VVS sammen og opkøbte hurtigt Varmesmeden i Søvind.
 - Men nu er vi blevet enige om, at tiden er inde til forandring.
 Der er en helt naturlig forklaring på, at det er Lars Krustrup, der fortsætter som ejer af den velrenommerede vvs-virksomhed:
 - Dels brænder jeg virkelig for arbejdet, dels var det mig, som har den autorisation, der er nødvendig for at drive en vvs-forretning, forklarer han.

Alle medarbejdere bliver
- Det er vigtigt for mig at slå fast, at alle medarbejderne beholder deres job i virksomheden, fortæller Lars Krustrup.
 - Jeg er glad for at have så dygtige og engagerede medarbejdere.
 - Så vi fortsætter med at have den samme høje, håndværksmæssige kvalitet, som vi heldigvis er kendt for. Desuden overholder vi naturligvis aftaler og tid. God service er en selvfølgelighed.

Fokus på grøn energi
Hovedgaard & Omegns VVS’ kunder er både private og erhverv samt industri:
 - Vi har meget fokus på energioptimering og grøn energi. Jeg tror på, at det er fremtiden. Udgifter til energi er en omkostning, som både private og erhvervslivet gerne vil skære ned på – og så er det dejligt at vide, at det samtidig gavner vores miljø.
 Lars Krustrup siger, at Hovedgaard & Omegns VVS lokalt var blandt de første, som begyndte at beskæftige sig med grøn energi i form at jordvarme. Det var allerede i 2006:
 - Det var nok i nogen grad på grund af min personlige interesse i området. Jeg mener virkelig, at det er vigtigt med den grønne energi. Jeg kan også godt lide, at virksomheden er med fremme, hvor udviklingen sker.
 - Vi skal følge med og tilbyde kunderne de løsninger, som gavner både dem og miljøet.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021