Odder Svømmeklub slutter sæsonen af med et bragEmilia Bjørn Augustinussen vandt alt hvad hun stillede op i - helt præcist syv guldmedaljer og blev til sidst hædret som den bedste pige i hendes aldersgruppe. (privatfoto)

Midsommer Cup i Ikast havde deltagelse af Jyllands bedste svømmere og i den forbindelse af 37 Odder svømmere som udgjorde et af de største hold til stævnet.

Der blev de to dage stævnet varede pisket igennem klorvandet med så høj hastighed at PR-procenten var over 70 %.

Der var flere bemærkelsesværdige præstationer.

Svømmere der satte personlige rekorder i alt hvad de svømmede var:

Julius Schumann Thrane, Gustav Karlslund, Ida-Marie Scavenius, Alfred Schumann Thrane, Mia Aggerholm Jensen, Oliver Møller-Hansen, Alberte Lippert Nielsen, Asta Vinther Pedersen og Lucas Timmermann.

Asger Herbsleb var en af de bedste årgang 2010 til stævnet, svømmede sammenlagt 94,84 sekunder hurtigere end før og han opnåede flere medaljer heraf to flotte guld i 200 Ryg og 200 IM.

Mathilde Devantie havde også et super godt stævne med personlige rekorder i alt hun svømmede samt flere flotte medaljer.

Lei Andersen havde også "pladen fuld" med personlige rekorder og blev desuden belønnet med medaljer.

Der var desuden medaljer til:

Kasper Lisberg, Esther Greve, Leonora Holst Jensen, Astrid V. Petersen, Jonas Ilsøe Larsen, Anna Nielsen, Marcus Halle, Nanna Vestergård Johansen og Nikolaj Rasmussen

Senior svømmeren der genoptog karrieren, helt præcist vores konkurrencetræner Nicoline Kristiansen. Hun besluttede sig for at genoptage svømmekarrieren i januar måned og her fem måneder senere opnår hun på flotteste vis at sætte personlige rekorder i 100 IM og 50 fly, samt at vinde en medalje. Det har været hårdt arbejde at træne samtidigt med at være svømmetræner, men det er megasjovt og jeg nyder hvert et sekund udtaler Nicoline.

Sidst men ikke mindst var den helt store præstation, svømmeren Emilia Bjørn Augustinussen som ikke efterlod konkurrenterne mange chancer. Hun vandt alt hvad hun stillede op i - helt præcist syv guldmedaljer og blev til sidst hædret som den bedste pige i hendes aldersgruppe. Det er helt vildt og vi er virkelig imponeret og stolte af Emilia, det kommer dog ikke af ingenting udtaler holdlederen Mette Lisberg. Hun træner virkelig for det og er ekstremt fokuseret.

Konkurrencechef Jan Løth Kryzhevskiy slutter med følgende, jeg bemærker at vi har flytte niveauet ikke kun et men mange trappetrin op ad ranglisterne. Resultaterne er ikke kommet ud af det blå, vi tror på fremmøde, fællesskab, fokuseret træning og teknik. Og det er superfedt at se det er lykkedes så flot i denne sæson. Der står mange mennesker bag at vi kan præstere og fortsat at kunne gøre det. Her tænker jeg på bestyrelsen, udvalgene, forældre, trænerne og svømmerne uden dem kan det ikke lade sig gøre. Det bliver meget spændende at følge denne udvikling. Næste opgave er Danske Årgangs mesterskaber i Helsingør hvor vi stiller til start med fire svømmere.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021