Odder Svømmeklub afslutter sæsonen med særlig succes ved Gladsaxe DM-juniorNikolaj Rasmussen og resten af Odder Svømmeklub leverede imponerende præstationer i årets DM Junior i Gladsaxe, og satte et stærkt punktum for sæsonen.

Af Jørn Kildall

Nikolaj Rasmussen gjorde et stærkt indtryk ved DM Junior i Gladsaxe. Med tre personlige rekorder ud af tre mulige viste han, at han var i topform. Rasmussens placering blandt de 20 bedste i Danmark i sin aldersgruppe baner vej for en lovende næste sæson.

Odder Svømmeklub: Solid præstation

Generelt præsterede Odder Svømmeklub en imponerende præstation med en personlig rekordfrekvens på 92%, hvilket placerede klubben blandt de bedste i Danmark. Dette positive resultat giver klubben et stærkt momentum ind i sommerferieperioden og den kommende sæson.
 

Tak til holdet bag succesen

En sådan succes er altid et resultat af dedikerede indsats fra mange forskellige mennesker. Frivillige, forældre, svømmere og trænere i klubben har alle bidraget til denne succes. Dette resultat understreger, hvor vigtigt teamwork er for succes inden for sport.

Med dette imponerende resultat går Odder Svømmeklub ind i sommerferieperioden med fornyet motivation og stor forventning til den kommende sæson. Med dette momentum er der stor optimisme omkring hvad fremtiden vil bringe for klubben og dens svømmere.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024