Østbirk Avis

Lokalnyt

Lokalaviser og trykkerier rydder regnskoven

3. maj 2023
Trykkeribranchen bliver nogle gange beskyldt for at rydde regnskoven, men det er på ingen måde tilfældet. Det papir, man bruger, kommer fra bæredygtige skove i Sverige og Norge. Vi er gode til at genbruge avispapir i Danmark – helt op til syv gange.
Lokalnyt

Østbirk Avis Østjydsk Avis tilpasser oplag og avisens dækningsområde

25. april 2023
De sidste tre år har budt på mange udfordringer for både danske borgere og virksomheder. Coronaepidemien, krigen i Ukraine, voldsomme stigninger i energipriser og en eksplosiv inflation har alle sat deres præg på samfundet og økonomien. Dette har også ramt Østbirk Avis Østjydsk Avis, der nu må tilpasse oplag og dækningsområde.
Lokalnyt

Avisen har trådt i spinaten

23. marts 2023
Det er menneskeligt at fejle og fejl opstår. Desværre betyder denne fejl at generalforsamlingen hos Kattrup Vandværk 11. april kl. 19.00 ikke blev annonceret i avisen.
Lokalnyt

Østbirk Avis lancerer nyt og moderne kalendersystem for lokale arrangementer

22. marts 2023
Østbirk Avis tager et skridt ind i fremtiden ved at opdatere vores kalendersystem og tilbyde læserne en mere moderne og brugervenlig måde at finde arrangementer i lokalområdet. Vi har indledt et samarbejde med kulturformidleren kultunaut.dk, som er Danmarks største udbyder af elektroniske kalendere, og avisen er klar til at bringe lokalinformation direkte til dig på en smartere måde.
Lokalnyt

Tilbageblik på endnu et år med avisen

30. december 2022
Med ganske få dage tilbage af året er det på sin plads med et tilbageblik og gøre status over året som gik. Endnu engang kan vi se tilbage på et ”spændende” år som overgår ethvert filmmanuskript.
Lokalnyt

Mød fotograf Arendina

7. december 2022
Du har måske lagt mærke til at der indimellem står Arendina Post de Jong under billederne i avisen. Hun er den nyeste af vores dygtige fotografer og her får du en præsentation af hende.
Lokalnyt

Vil du også se flere fotos?

8. oktober 2022
Avisens fotografer tager mange fotos hver eneste uge og som redaktør har man den svære opgave at udvælge hvilke som skal med i den trykte avis… og tro mig, det sker ofte at jeg må udlade små perler eller overraskende billeder fordi der ikke er plads i avisens spalter til dem. Derfor har vi lavet en Facebook-side hvor vi præsenterer de fotos som ikke fik plads i avisen.
Lokalnyt

Uaktuelle nyheder er vigtige

18. september 2022
Med uaktuelle nyheder, mener vi på avisen de historier, der skabes hver eneste dag – igen og igen, og som er de små ting, der er med til at få vores lokalsamfund til at hænge sammen. Vi er alle sammen en del af det, som når vi hilser på naboerne, men i særdeleshed når der skabes uformelle fællesskaber, der har et specifikt formål. Det kan være anlæggelse af en sti i lokalområdet på privat initiativ, eller det kan være at skaffe penge til bestemte ting, f.eks. som beskrevet i denne uges artikel om strikkedamerne.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023