Østbirk Avis

Lokalnyt

Verdens bedste læsere

3. april 2022
Hos Østbirk Avis Østjydsk Avis har vi, synes vi selv, verdens bedste læsere. Selvom vi lever i en tid med masser af elektroniske medier, så har den trykte avis stadig sin plads i medielandskabet.
Lokalnyt

Første år med avis

1. januar 2022
Det er kutyme at skue bagud ved årets slutning og som nybagt avisejer, har jeg set på et lærerigt år, med både op- og nedture.
Lokalnyt

Mange ugeaviser risikerer at måtte lukke

6. oktober 2021
Ugeaviser i hele landet risikerer at måtte dreje nøglen om som følge af de udskudte medieforhandlinger. Et stort tab for lokaldemokratiet og den lokale nyhedsdækning. Sådan lyder den fælles udmelding fra Landdistrikternes Fællesråd og Danske Medier, der efterlyser klarhed om ugeaviserne økonomi.
Lokalnyt

Mangler du avisen?

12. august 2021
Sommer er agurketid og tiden hvor de mange unge reklame- og avisbude holder en velfortjent sommerferie, men det er desværre også tiden hvor der kan opstå uregelmæssigheder i omdelingen af aviser og reklamer.
Lokalnyt

Hej, Brædstrup!

14. april 2021
Avisen markerer her i uge 15 et skifte, da hele postnummer 8740 Brædstrup nu får omdelt lokalavisen Østbirk Avis Østjydsk Avis helt gratis. Er man omfattet af ”Reklamer, Nej tak”, så kommer avisen selvfølgelig ikke i postkassen.
Lokalnyt

Er aprilsnar ved at uddø?

31. marts 2021
Fagbladet Journalisten har været i kontakt med flere store danske medier som ikke længere leger med på spøgen, da de mener tiden er løbet fra den og at det svækker avisernes troværdighed.
Lokalnyt

Hvad sker der, hvor du bor?

1. januar 2021
Østbirk Avis Østjydsk Avis dækker bredt – også geografisk. Vi dækker et stort område og vil gerne vide hvad der sker af nyt og spændende i området hvor vores læsere bor og lever. Derfor har vi brug for dig til at tage pulsen på dit nærområde og hjælpe med at fortælle os de gode historier fra hvor du lever.
Lokalnyt

Interview med redaktøren

30. december 2020
At lave et interview med sig selv kan virke skørt, men her vil jeg prøve at besvare nogle af de spørgsmål som jeg allerede har hørt og som ganske givet dukker op, når jeg overtager redaktørstolen på Østbirk Avis Østjydsk Avis.
Lokalnyt

Skiftedag hos Østbirk Avis Østjydsk Avis

15. december 2020
Mette Stougaard som er avisens ejer og redaktør, har solgt avisen til Jørn Kildall, og hun vender tilbage til sit tidligere arbejde som klinikassistent. Jørn Kildall som har været fast fotojournalist på avisen siden maj 2018 overtager alle avisens aktiviteter per 1. januar 2021.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021