Rejs jer, og frygt ikkeHansted kirke åbner for gudstjenester igen. ”Rejs jer, og frygt ikke,” var Jesus ord til disciplene i evangelieteksten fra Matthæus i søndags, sidste søndag efter hellig tre konger.

Det er det budskab, som lyder fra kirkerne rundt om i landet, hvor gudstjenestedørene ikke længere skal være lukkede, men åbne for at menigheden igen kan besøge Guds hus.

Fra søndag den 24 og frem er Hansted kirke således også åben for gudstjeneste om søndagen. Tjenesterne vil dog være helt anderledes end sædvanligt, da fælles salmesang ikke forefindes ved de markant forkortede tjenester, hvori nadveren også udelades, så længe den generelle nedlukning af samfundet fortsætte. 

Vi gør således alt hvad vi kan for at alle, der måtte have lyst til at komme i kirke igen, kan føle sig trygge ved at deltage i gudstjenesterne. Derfor følger vi de skærpede retningslinjer og beder alle være meget opmærksomme på at gøre det samme. Se kirkesiderne her i avisen eller kirkens hjemmeside for gudstjenesteplan.

Udover gudstjenesterne søndag vil kirken være åben for besøgende og lystænding i hverdage – mandag til onsdag 9-14, fredag 9-11 – foreløbigt indtil søndag den 31. januar, hvor vi har kyndelmissegudstjeneste kl. 16:00.

NB. Lundum kirke holdes fortsat lukket indtil medio marts, hvor håndværkerne forhåbentlig er færdige med den indvendige kalkning, som finder sted i øjeblikket.

Lignende artikler

Søren Nordtorp Frost Jensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023