Hansted Kirke

Lokalnyt

Ny præst i Lundum og Hansted

30. juni 2022
Ulla Margrethe Bønløkke Pedersen er ansat som barselsvikar for Søren Frost Jensen. Det betyder, man vil komme til at møde Ulla som præst i mange sammenhænge helt frem til januar 2023.
Lokalnyt

Hyldest til fællessangen

29. marts 2022
Den 23. marts blev den nye højskolesangbog for alvor indviet i kirkehuset i Hansted – og det var med tanke på det, fællessangen kan gøre ved os.
Lokalnyt

Mette Bock skal være præst i Østbirk

11. januar 2022
Hun er tidligere kirke- og kulturminister og hun afsluttede pastoralseminariet her til jul. Planen er at Mette Bock vil blive ansat som præst den 13. februar. Hun er blevet indstillet af biskoppen og mangler den endelige godkendelse fra kirkeministeren.
Lokalnyt

Stjerneskud og Wienerschnitzel

24. november 2021
Mandemonopolet er kommet godt i gang igen efter coronanedlukning med hele to skønne arrangementer her i efteråret – mandag den 15. november var ingen undtagelse, da Knud Erik Sørensen tog monopolet med på stjernefart!
Lokalnyt

Ud med afstand ind med udflugt

16. august 2021
Lørdag den 14. august blev afstandskravene ved kirkelige handlinger og gudstjenester afskaffet. Kirkerne er tilbage i fuld vigør og vi nærmes os normal drift – det er så skønt!
Lokalnyt

Syng i vilden sky 8 tirsdage i træk

13. juni 2021
Der er inviteret til Sangaftener i Østbirk, Yding og Hansted gennem sommeren og som sognepræst Lone Buhl siger: Så skal der synges fra den danske sangskat og den nye Højskolesangbog vil få en fremtrædende plads.
Lokalnyt

Mandemonopol i fin form

8. juni 2021
Onsdag den 2. juni kunne kirkehuset ved Hansted kirke igen slå dørene op til Mandemonopolet, hvor mænd mødes til hyggesnak, god mad og festlige aktiviteter.
Lokalnyt

Kirkeuge for Egebjerskolen

29. maj 2021
Tirsdag den 25. til fredag den 28. maj besøgte tredje årgang Hansted kirke som en del af undervisningen på Egebjergskolen. Her er billederne og beretningen.
Lokalnyt

Store Bededag i præstegårdshaven

6. maj 2021
Store bededagsferien plejer at være konfirmationstid i Lundum og Hansted pastorat. Det gør sig dog ikke gældende i år, da konfirmationsårgangen flyttes fra 7. til 8.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021