Sandvad Kro får nye ejere til nytårSandvad Kro har siden 1992 været drevet af Dorte og Herluf Høyer, men den 1. januar 2022 skifter kroen ejer.

Da Luffe (Herluf Kristiansen Høyer) døde i august, var Dorte hurtig afklaret med at hun ikke kunne drive kroen videre alene, og derfor gik en proces i gang med at finde en kvalificeret afløser.

Restaurationsbranchen har været en hårdt plaget branche i mange år, og Corona situationen har ikke gjort det lettere at være restauratør.

Heldigvis har Sandvad Kro været en veldrevet restauration, og på den baggrund viste det sig også hurtigt at der var flere købere til kroen.

Det er et ungt men veluddannet og erfarent par der nu overtager Sandvad Kro.

De nye ejere er Julie Rosenkilde Hansen og Laus Nordmark Rasmussen er begge uddannet på Ruths Hotel i Skagen og efterfølgende har parret været forbi Gl. Skovriddergaard Hotel og Konferencecenter i Silkeborg og siden hen som forpagtere af Restaurant Vrads Station.

De nye ejere ser et stort potentiale i Sandvad Kro som de agter at drive videre i samme gode ånd men naturligvis med parrets egne ideer. Julie og Laus er pt. bosiddende i Them, men de slår teltpælene op og flytter ind på kroen.

Det er endnu uvist hvornår kroen åbner i 2022. Det nye værtspar har mange planer som de løfter sløret for næste år, men allerede bestilte selskaber vil blive gennemført, og man kan naturligvis også bestille nye arrangementer.

- Det er med vemod jeg nu skal slippe tøjlerne på Sandvad Kro, men det føles helt rigtigt at det netop bliver Julie og Laus, der skal løfte arven efter Luffe og ikke mindst Chris, og jeg kan se tilbage på 29 gode år på kroen og derfor kan jeg kun opfordre til at alle fortsat støtter op om kroen så lokalområdet også i årene fremover har en veldrevet kro, udtaler Dorte Høyer i forbindelse med ejerskiftet.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023