Smukfest

Lokalnyt

Bænch, Beat, Beautiful!

10. august 2023
Horsensbandet Bænch overrasker på SmukFest: Lokale talenter viser storslået performance med unik stil og stærke budskaber.
Lokalnyt

The Wailers – efterfølgere af en legende!

9. august 2023
En uforglemmelig aften af nostalgi og reggae med The Wailers, ledet af Aston Barrett, søn af den ikoniske "Familyman". Koncerten genoplivet en epoke med tidløse klassikere og et glimt af nyt materiale.
Lokalnyt

Legenden Lars Lilholt!

7. august 2023
Vejret viste sig fra sin allerbedste side, da Lars Lilholt Band gik på scenen fredag eftermiddag. Det var ikke for varmt, og solen fandt vej mellem skyerne, som om den også havde brug for at høre, hvordan status var på den 70-årige frontfigur med de finurlige tekster.
Lokalnyt

Smukfest kan give forlænget rejsetid på vejene

2. august 2023
Trafikanter skal forberede sig på forlænget rejsetid på vejene omkring Skanderborg og Ejer Bavnehøj i forbindelse med musikfestivalen ”Smukfest”, der begynder søndag den 30. juli og slutter søndag den 6. august.
Lokalnyt

Pianobar - En perle er født!

10. august 2022
Man kan ikke beskylde Danmarks Smukkeste Festival for at hvile på laurbærrene. Hvert år dukker der nye tilbud op til de feststemte gæster, og i år var ingen undtagelse.
Lokalnyt

”Make Me Smile” og det gjorde vi!

9. august 2022
Da Steve Harleys største hit kom som afslutningsnummer, var de store smil fremme og ikke mindst lysten til at synge med på de legendariske linjer ”Come on and see me – Make me Smile.”
Lokalnyt

Under stjerner og bøgetræer – ”Mød mig i mørket”

7. august 2022
Allerede fra det første nummer – ”Tilbage til byen” stod det klart, at vi nu skulle opleve et sandt fyrværkeri af energi og rocknumre fra en svunden tid. Der var pakket foran stjernescenen, da Malurt gik på, og det var som om publikum var klar over, at det her nok blev sidste gang. Malurt er i gang med deres comeback og afslutningsturné, og de har meddelt at sidste koncert er den 9. september i Amager Bio.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024