Sommer

Lokalnyt

Sommervarmen skubber koldskålssalget i vejret

27. juli 2021
Sommervejret lod vente på sig i år, men den seneste måneds tid er det varme og solrige vejr for alvor slået igennem i Danmark. Og det gode vejr har øget danskernes appetit på koldskål. Salgstal fra Arla viser, at salget af den læskende spise når nye højder, og mejerivirksomheden har solgt hele 261.662 liter koldskål mere i år end i samme periode sidste år.
Lokalnyt

Sommertiden kan være farlig for din hund

12. juli 2021
Nu skriver kalenderen endelig sommer, hvor mange danskere tilbringer størstedelen af tiden udendørs. Det gælder også vores kæledyr, som nyder masser af leg og aktivitet i haven. I de varme måneder er det dog ekstra vigtigt at være opmærksom på vores hunde, da sommeren kan være farlig for de firbenede væsner.
Lokalnyt

Nu rammer højsæsonen for skybrud

5. juli 2021
Langt de fleste vandskader efter kraftigt regnvejr rammerne danskerne i de varme sommermåneder. Over halvdelen af alle årets skybrudskader kommer efter regnvejr i juli og august, viser en ny statistik fra Topdanmark. Mange skader kan undgås ved at følge en række gode råd.
Lokalnyt

Hver anden dansker arbejder i sin sommerferie

13. juni 2021
Flere end hver anden erhvervsaktive dansker er tilgængelig og tjekker arbejdsrelaterede mails, sms’er og opkald i sommerferien. Dermed er flere end 1,4 mio. danskere på stand-by i forhold til jobbet i ferien. For næsten hver tredje er det et krav eller en forventning, at de er tilgængelige i ferien. Det er en trist tendens, mener IDA.
Lokalnyt

Sommerhuse flås ned fra hylderne

24. januar 2021
Hvis du overvejer at skille dig af med sommerhuset, er det nu, du skal slå til. Alene i 2020 blev der solgt 300 pct. flere fritidsboliger end 10 år tidligere (i 2011), jf. tal fra Boligsiden.dk. – Alt kan sælges, og det sælges til prisen på grund af korte liggetider, fortæller adm. direktør i RealMæglerne.
Lokalnyt

Flexboliger – et billigere alternativ til sommerhus

21. januar 2021
I takt med at corona-virus er blevet en fast del af hverdagen, er der lange udsigter til ferie i udlandet. Mange søger i stedet mod danske feriesteder og køber sommerhuse og fritidsboliger. Danske BOLIGadvokater forventer, at tendensen fortsætter, men oplever også en stigende interesse for flexboliger.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021