Spejder

Lokalnyt

Spejdernes Peder Skrams gruppe er så seje

12. januar 2022
Det kan blæse – det kan regne – det kan storme - alligevel så går spejderne traditionen tro Nytårsparade. De går igennem byen i deres fine uniformer – de går sammen med forældre, bedsteforældre, søskende og andre, der bakker dem op.
Lokalnyt

Spejdernes Nytårs parade og familiegudstjeneste

28. december 2021
Traditionen tro er der i starten af det nye år Gudstjeneste på børne vis i Østbirk Kirke. Gudstjeneste, der foregår på børnevis og hvor alle, der er med herpå, er hjertelig velkomne. Gudstjenesten festliggøres ydermere denne dag af Spejdernes Nytårsparade.
Lokalnyt

Der er atter juletræ i Østbirk

30. november 2021
Efter år med fravær af juletræ i Østbirk, genindførte spejderne fra Peder Skrams Gruppe den fine tradition og søndag eftermiddag var mange af Østbirks borgere samlet på pladsen ved SuperBrugsen til fælles tænding af det flotte juletræ.
Lokalnyt

Spejderne på divitræf

23. september 2021
Spejderne fra Peder Skram junior og trop spejdere, deltog i weekenden på divitræf, som blev afholdt på Temnæs ved Skanderborg sø med flere andre grupper fra deres division og denne gang var vi samlet 110 spejdere og ledere i alt.
Lokalnyt

Spejderne i Hovedgård sælger juletræer

13. december 2020
På pladsen ved spejderhuset HIET i Hovedgård blev man mødt af et stort rødt banner med teksten: Juletræssalg. Allerede på afstand kunne man lugte røgen fra bålet og stemningen af spejder var slået fast.
Lokalnyt

Spejderne sælger træer og pyntegrønt

29. november 2020
På den lille grønne plads ved SuperBrugsen i Østbirk har spejderne fra Peder Skrams Gruppe taget opstilling søndag for at sælge juletræer og pyntegrønt – samtidigt tjener de også penge til deres arbejde med børn og unge.
Lokalnyt

Spejderne sælger lokale juletræer i Østbirk

22. november 2020
Som noget nyt, vil spejdere fra Peders Krams gruppe i Østbirk i år stå klar foran SuperBrugsen med de flotteste træer fra Vestbirk. Ved at købe lokale juletræer og pyntegrønt støtter du spejderne.
Lokalnyt

Loppemarked i Hiet aflyst

23. oktober 2020
Et stigende smittetal i Horsens Kommune gør at spejderne i Hovedgård har valgt at aflyse deres traditionsrige loppemarked i Hiet.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021