Spejder

Lokalnyt

Genbrugsskattene styrker spejderne

23. marts 2023
Spejderne i Hovedgård afholder deres traditionsrige loppemarked på søndag, og endnu en gang viser det, at det stærke sammenhold i gruppen er en vigtig drivkraft. Loppemarkeder er kendt for at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed, samtidig med at de genererer indtægter for foreninger som spejderne i Hovedgård. Disse midler hjælper med at drive en aktiv og engageret spejdergruppe i et relativt lille lokalsamfund.
Lokalnyt

Marsk Stig Spejderne i Nim savner dig

13. marts 2023
Nord for Nim skole mellem skoven og fodboldbanerne har spejderne i Nim en dejlig spejderhytte. Men der mangler nye spejdere og måske kender du en som har lyst til at være med?
Lokalnyt

Nytårsparade i rusk og regn

17. januar 2023
Peder Skrams spejderne i Østbirk har en årelang tradition med at gå nytårsparade med faner, spejdere og forældre gennem Østbirk by. I år var heller ingen undtagelse selvom vejrudsigten truede med næsten stormvejr. Spejderne vovede sig ud på deres rute gennem Østbirk og med fanerne flot blafrende fik de - kan man sige - vist flaget.
Lokalnyt

Spejdernes Nytårsparade og familiegudstjeneste

11. januar 2023
Traditionen tro er der i starten af det nye år Gudstjeneste på børne vis i Østbirk Kirke. Gudstjeneste, der foregår på børne –vis og hvor alle, der er med herpå, er hjertelig velkomne. Gudstjenesten festliggøres ydermere denne dag af Spejdernes Nytårsparade.
Lokalnyt

De sejeste spejdere er fra Østbirk

20. september 2022
Ved I godt, at spejderne fra Peder Skrams Gruppe et nogle af de sejeste spejdere i hele vores Division? Denne weekend har de, sammen med 140 spejdere fra Vejle i syd og til Østbirk i nord været på turnering.
Lokalnyt

Lopper og gæster i HIET

26. april 2022
Søndag 24. april var der stort rykind hos spejderne i Hovedgård som atter åbnede for deres store loppemarked.
Lokalnyt

Oprydningssalg i Hovedgård

15. februar 2022
Vi har før skrevet om at lagrene med loppeeffekter bugner over og hos spejderne i Hovedgård er det heller ikke en undtagelse. For igen at få plads afholdt man søndag 13. februar et ekstra loppemarked hvor der var fokus på møbler og bøger.
Lokalnyt

Spejdernes Peder Skrams gruppe er så seje

12. januar 2022
Det kan blæse – det kan regne – det kan storme - alligevel så går spejderne traditionen tro Nytårsparade. De går igennem byen i deres fine uniformer – de går sammen med forældre, bedsteforældre, søskende og andre, der bakker dem op.
Lokalnyt

Spejdernes Nytårs parade og familiegudstjeneste

28. december 2021
Traditionen tro er der i starten af det nye år Gudstjeneste på børne vis i Østbirk Kirke. Gudstjeneste, der foregår på børnevis og hvor alle, der er med herpå, er hjertelig velkomne. Gudstjenesten festliggøres ydermere denne dag af Spejdernes Nytårsparade.
Lokalnyt

Der er atter juletræ i Østbirk

30. november 2021
Efter år med fravær af juletræ i Østbirk, genindførte spejderne fra Peder Skrams Gruppe den fine tradition og søndag eftermiddag var mange af Østbirks borgere samlet på pladsen ved SuperBrugsen til fælles tænding af det flotte juletræ.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023