Sport

Lokalnyt

Rulleski-Bonanza ved Nørre Strand

15. maj 2023
Maj måned er ankommet og har bragt med sig startskuddet til VestCuppen 2023, rulleski-bonanzaen, der har fået alle ivrige skiløbere og naturelskere til at sætte kryds i kalenderen.
Lokalnyt

Masser af prisen til sporten

14. februar 2023
Idrætsprisen Horsens 2023 er den hæder som Horsens Kommune uddeler til de idrætsudøvere der har opnået bemærkelsesværdige resultater indenfor deres sportsgren. Ved arrangementet i Forum Horsens 8. februar var der masser af talent, ildsjæle og store sportsnavne som blev hyldet. Det var borgmester Peter Sørensen som overrakte de mange idrætspriser.
Lokalnyt

Flexifjer i Skolehallen

7. marts 2022
Der er godt gang i den, når motionister går til Flexifjer i Skolehallen i Brædstrup. Nu spørger du måske hvad pokker er flexifjer? Læs videre for at få svaret.
Sport

Tophold krydser klinger med HH Elite

21. februar 2022
Danmarks suverænt bedste kvindehold kommer forbi Forum Horsens onsdag aften kl. 19.00. Esbjerg med landstræner Jesper Jensen på trænerbænket er onsdagens modstandere for de lokale heltinder fra HH Elite.
Lokalnyt

Elkjær i Gedved

7. februar 2022
I en fyldt Gedved Hal fik de 300 fremmødte en underholdende tur med, ned af mindernes boulevard, da fodfoldlegenden Preben Elkjær fortalte historier og anekdoter fra en imponerende fodboldkarriere.
Lokalnyt

Bjergbestigning i Torsted

28. januar 2022
Der er ikke bjerge i Danmark og slet ikke i Horsens, men derfor kan man godt have en klatreklub som kigger mod de højeste tinder.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023