Stjernholm Gårdmuseums glædesdag: Sol, salg og samvær(Foto: Arendina Post de Jong)

Solen skinnede på Nim i det velbesøgte loppemarked og plantesalg ved Stjernholm Gårdmuseum, hvor både gæster og lingeri blev fejret i det bedste sommervejr.

Af Jørn Kildall. Fotos Arendina Post de Jong 

En dag i solen

Det var en skøn søndag, den 11. juni, hvor Stjernholm Gårdmuseum i Nim blev omdannet til et pulserende centrum for lokale loppejægere og plantekendere. Ikke en sky var at se på himlen, og varmen bredte sig i takt med at folk strømmede til. Det var ikke overvældende, men en stabil strøm af besøgende skabte en levende og afslappet atmosfære.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Fra loppefund til grønne skatte

Loppemarkedet bød på alt fra antikviteter og håndlavet keramik til bøger og smykker, der vakte glæde og begejstring blandt gæsterne. Men det var ikke kun i loppeboderne, at der blev gjort fund. Plantesalget var et hit, hvor alle fik chancen for at tilføje et nyt grønt medlem til hjemmets flora.

Hyggelige stunder i caféen

Caféen ved Gårdmuseet blev et samlingspunkt, hvor der blev delt historier, grinet og hygget om gæsterne. Den lune kaffe og de velsmagende småkager blev serveret med et smil, der kun blev større i takt med at dagen skred frem.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Ny udstilling tiltrækker blikke

Museets udstilling om lingeri blev en øjenåbner for mange. Detaljerne og kreativiteten i det udstillede håndarbejde blev betragtet med beundring og nysgerrighed. Spændende og flotte stykker, der spænder fra historisk lingeri til moderne kreationer, blev præsenteret i indbydende omgivelser.

En velbesøgt dag fuldført

Søndagen ved Stjernholm Gårdmuseum blev ikke kun et hit i form af loppemarkedet og plantesalget, men også i form af det gode vejr, det hyggelige selskab og det interessante indblik i lingeriets verden. En velbesøgt dag, hvor både stamgæster og nye ansigter nød solens stråler, museets stemning og hinandens selskab. Det var som altid megahyggeligt, og en dejlig velkomst til sommeren.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024