Store svømmedag i BrædstrupSøndag var det 15. gang at Brædstrup Svømmeklub var deltager i Den Store Svømmedag som blev afholdt i Brædstrup Svømmehal. Mange havde fundet badetøjet frem og fik svømmet mange baner sammenlagt.

Af Jørn Kildall

I anledning af Den Store Svømmedag var der fri adgang til svømmehallen hvilket mange benyttede sig af.

I den fjerne ende af svømmehallen sad Niels Liboriussen og registrerede dem som svømmede i det store bassin og noterede hvor mange omgange de hver især fik svømmet – hvilket var anledning til mange hyggelige indbyderes konkurrencer. Hvem kunne svømme fleste baner?

Alle deltagerne modtog efterfølgende et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet – et bevis på hvor langt man havde svømmet.

Niels Liboriussen holdt styr på hvor mange omgange de mere end 100 deltagere nåede.

Der blev svømmet 125 km!

I løbet af dagen deltog 101 svømmere i arrangementet og sammenlagt fik de svømmet 124.900 meter eller 124,9 km. Det svarer til at svømme fra Brædstrup og til Viborg – og tilbage igen, hvilket er imponerende.

Uden mad og drikke dur helten ikke, og heldigvis var REMA 1000 sponsor af frugt, saft og kaffe til alle deltagere, som mødte op og svømmede. Ikke bare i Brædstrup men for alle de deltagende svømmehaller i hele landet – herunder også til Brædstrup Svømmeklub/Brædstrup Svømmehal.

Niels Liboriussen håber at arrangementet kan få endnu flere til at komme i svømmehallen og måske blive medlem af den lokale svømmeklub. Svømning er en sund og skånsom motion for hele kroppen – og ikke alle skal være elitesvømmere.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024