Teater

Lokalnyt

Røde Kors og Familiefond giver en teatertur

14. marts 2023
Det er ikke alle som har de økonomiske muligheder for at tage en tur i biografen eller teatret. Det er noget som Røde Kors Horsens Nord kender alt til og for at hjælpe trængte familier, har man et Familienetværk som hjælper med at dele oplevelser ud.
Lokalnyt

Tjula-hop hvor det går!

8. februar 2023
Hos Horsens Amatør Teater er der fuld fart på inde i lokalerne. Om mindre end 5 uger har man premiere på Pippi og der øves intenst med de unge skuespillere mens der hamres og bankes løs på træværkstedet så Villa Villa Kulla snart kan se dagens lys på den lille hyggelige scene. På systuen produceres der kostumer, næsten i døgndrift, til de mange elskede karakterer fra Pippis verden.
Lokalnyt

Juleteater og risengrød

20. december 2022
Gågaden i Horsens summer af liv og masser af juleaktiviteter. Og der er fuldt tryk på juleløjerne i det meste af den indre by. I igloen på gågaden kan man opleve forskellige former for optræden og denne gang var skuespillerne fra Komediehuset som opførte deres søde juleforestilling for børn og barnlige sjæle.
Lokalnyt

Jule-wrestling er bare for sjov

20. december 2022
Det var voldsomt og meget larmende. Men det var først og fremmest underholdende at kigge på. Igen i år var der wrestling på Fængslet i Horsens - om man kan lide det eller ej, så er der tale om vaskeægte totalunderholdning.
Lokalnyt

Adventsforestilling: En værre nissehistorie

19. december 2022
Alle søndagene i advent kunne man i igloen på Søndergade i Horsens træffe en flok herlige nisser, som fortalte nissehistorier for børn og voksne. Det var en flok skuespillere fra Horsens Amatør Teater som underholdt med en sød juleforestilling.
Lokalnyt

Alle ville til Lønneberg

28. april 2022
Horsens Amatør Teaters opsætning af Astrid Lindgrens klassiker kunne allerede to uger før premieren 22. april melde alt udsolgt til den store familieforestilling: Emil fra Lønneberg.
Lokalnyt

Søren har landet ikonisk hovedrolle i Grease

8. marts 2022
Frenchy er ved at tage tøj på og Sandy er klar med håret, og Danny Zuko sidder og hygger sig i lænestolen. Scenen er caféområdet på hos Horsens Amatør Teater tidlig lørdag formiddag, hvor der gøres klar til fotografering af de medvirkende til Grease, som opføres af Horsens Musical Teater.
Lokalnyt

Teaterkoncert på Egebjergskolen

16. februar 2022
Der kom luft under teater- og musikvingerne da 8. og 9. klasserne på Egebjergskolen igen kunne afholde stor teaterforestilling i Egebjerghallen i ugen op til vinterferien.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023