Teater

Lokalnyt

Horsens griner igen: Revyen vender hjem med bravur!

26. september 2023
Når efterårsbladene falder, blomstrer Horsens med grin og glimmer! Efter flere års pause vender revyen tilbage til byen, med Horsens Amatør Teater som vært og en gruppe af sprudlende talenter, klar til at gøre aftenen uforglemmelig. Sæt dig godt til rette, for tæppet går op for en aften med satire, charme og skarpe kommentarer til dagens Danmark!
Lokalnyt

Komediehuset fejrede Flower Power med en teatralsk optræden i Horsens' gågade

12. april 2023
Den 31. marts var der fuld fart på Flower Power og farverige optrin, da Komediehuset fra Horsens fyldte Søndergade med deres skæve og musikalske teaterforestilling. Mellem kl. 16.30 og 18.30 tog 35 aktører gaden i besiddelse, og det krea-kunstneriske teaterkollektiv satte gang i en række scenarier og performances i autentisk 70'er stil.
Lokalnyt

Røde Kors og Familiefond giver en teatertur

14. marts 2023
Det er ikke alle som har de økonomiske muligheder for at tage en tur i biografen eller teatret. Det er noget som Røde Kors Horsens Nord kender alt til og for at hjælpe trængte familier, har man et Familienetværk som hjælper med at dele oplevelser ud.
Lokalnyt

Tjula-hop hvor det går!

8. februar 2023
Hos Horsens Amatør Teater er der fuld fart på inde i lokalerne. Om mindre end 5 uger har man premiere på Pippi og der øves intenst med de unge skuespillere mens der hamres og bankes løs på træværkstedet så Villa Villa Kulla snart kan se dagens lys på den lille hyggelige scene. På systuen produceres der kostumer, næsten i døgndrift, til de mange elskede karakterer fra Pippis verden.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023