Teater

Lokalnyt

Alle ville til Lønneberg

28. april 2022
Horsens Amatør Teaters opsætning af Astrid Lindgrens klassiker kunne allerede to uger før premieren 22. april melde alt udsolgt til den store familieforestilling: Emil fra Lønneberg.
Lokalnyt

Søren har landet ikonisk hovedrolle i Grease

8. marts 2022
Frenchy er ved at tage tøj på og Sandy er klar med håret, og Danny Zuko sidder og hygger sig i lænestolen. Scenen er caféområdet på hos Horsens Amatør Teater tidlig lørdag formiddag, hvor der gøres klar til fotografering af de medvirkende til Grease, som opføres af Horsens Musical Teater.
Lokalnyt

Teaterkoncert på Egebjergskolen

16. februar 2022
Der kom luft under teater- og musikvingerne da 8. og 9. klasserne på Egebjergskolen igen kunne afholde stor teaterforestilling i Egebjerghallen i ugen op til vinterferien.
Lokalnyt

Hvor er Emil?

12. januar 2022
I weekenden var prøver eller audition på Horsens Amatør Teater, hvor 20-25 håbefulde skuespillere var til prøve på de kendte roller i Emil Fra Lønneberg som har premiere til foråret.
Lokalnyt

Børn og unge skal møde scenekunsten i nyt projekt

18. oktober 2021
I efterårsferien danses der på livet løs, når børn fra fritidsstedet Sundparkhallen og Bo Trivsel' i løbet af én uge er med til at skabe en forestilling sammen med professionelle dansere og musikere i projektet TOTAL!!DANS!
Lokalnyt

Det er ganske vist, der er eventyr på Pulterkammeret

14. oktober 2021
Efterårsferien er fyldt med gode tilbud til børnefamilierne og efter lang tids kultur-tørke er det igen muligt at være sammen om de gode oplevelser. Horsens Amatør Teater opfører stykket Pulterkammeret i efterårsferien, inden stykket skal på turne. Stykket handler om to voksne søstre som er ved at tømme deres forældres pulterkammer og hurtigt lader sig opsluge af eventyrets verden.
Lokalnyt

Teater i hele Horsens

22. september 2021
Weekenden 17. 19. september stod I teatrets tegn da Horsens Teater Festival bød på masser af forestillinger i hele byen, og avisens fotograf var ude og indfange stemninger fra nogle af forestillingerne.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022