Teater

Lokalnyt

Hvor er Emil?

12. januar 2022
I weekenden var prøver eller audition på Horsens Amatør Teater, hvor 20-25 håbefulde skuespillere var til prøve på de kendte roller i Emil Fra Lønneberg som har premiere til foråret.
Lokalnyt

Børn og unge skal møde scenekunsten i nyt projekt

18. oktober 2021
I efterårsferien danses der på livet løs, når børn fra fritidsstedet Sundparkhallen og Bo Trivsel' i løbet af én uge er med til at skabe en forestilling sammen med professionelle dansere og musikere i projektet TOTAL!!DANS!
Lokalnyt

Det er ganske vist, der er eventyr på Pulterkammeret

14. oktober 2021
Efterårsferien er fyldt med gode tilbud til børnefamilierne og efter lang tids kultur-tørke er det igen muligt at være sammen om de gode oplevelser. Horsens Amatør Teater opfører stykket Pulterkammeret i efterårsferien, inden stykket skal på turne. Stykket handler om to voksne søstre som er ved at tømme deres forældres pulterkammer og hurtigt lader sig opsluge af eventyrets verden.
Lokalnyt

Teater i hele Horsens

22. september 2021
Weekenden 17. 19. september stod I teatrets tegn da Horsens Teater Festival bød på masser af forestillinger i hele byen, og avisens fotograf var ude og indfange stemninger fra nogle af forestillingerne.
Lokalnyt

Flotte fortællinger fra havet

14. september 2021
Lørdag eftermiddag var koret/skuespillerne fra Boreas Korteater på besøg i Gedved og gav koncert/forestilling på Seminariet, hvor omkring 25 publikummer var mødt op og fik en oplevelse til sanserne.
Lokalnyt

Superflot musical havde premiere i Horsens

6. juli 2021
Læg godt mærke til navnet Horsens Musical Teater i fremtiden. Byen har fået eget muscialensemble som er på højde med de bedste. Foreningen er relativ ny og kunne fredag aften invitere til deres første store musical med premiere på Horsens Ny Teater.
Lokalnyt

Kom med på High School

29. juni 2021
På Fængslet i den gamle gymnastiksal summer der af aktivitet. Her har Horsens Musical Teater fået plads til kulisser, orkester, systue og omkring 20 medvirkende som er gået i den sidste del af øvningen inden premieren på High School Musical 2.
Lokalnyt

Teateroplevelser i gågaden

7. juni 2021
Gå en tur i en forstørret modelby eller oplev underfundigt dukketeater om universets tilblivelse. Den 11. og 12. juni kan du opleve to anderledes gadeteaterforestillinger i Horsens gågade.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021