Horsens griner igen: Revyen vender hjem med bravur!Øverste række fra venstre: Charlotte May, Heinrich Brandt og Jacob Nørmark
Nederste række: Johnna Wennerwald, Per Aalborg og Rikke Hedegaard. (Foto: Jørn Kildall)

Når efterårsbladene falder, blomstrer Horsens med grin og glimmer! Efter flere års pause vender revyen tilbage til byen, med Horsens Amatør Teater som vært og en gruppe af sprudlende talenter, klar til at gøre aftenen uforglemmelig. Sæt dig godt til rette, for tæppet går op for en aften med satire, charme og skarpe kommentarer til dagens Danmark!

Tekst og foto Jørn Kildall

I de intime og hyggelige rammer af Horsens Amatør Teater på Allegade 16 B, forberedes der til en revy, der vil danse ind i hjertet på hver og en. Det er ikke blot skuespillets magi, der fanger os, men også den herlige buffet fra naboen fremmes mad værk, som lover en kulinarisk rejse i håndværkerforeningens historiske lokaler inden showet.

Med kun plads til 60 tilskuere pr. forestilling, er det en eksklusiv oplevelse, hvor latter og begejstring fylder rummet til bristepunktet. Og tro mig, billetterne er ved at være en mangelvare!
 

(Foto: Jørn Kildall)

Talenter bag tæppet

Jacob Nørmark – en tidligere elitegymnast, jo glad skuespiller, hvis elegante bevægelser og musikalske sans vil efterlade publikum i ærefrygt. Hans sprudlende energi og humor vil gøre et hvert nummer uforglemmeligt, og hvem ved, måske et kraftspring eller to?

Johnna Wennerwald – revydronningen! Hendes erfaring og komiske timing kan måle sig med selv de største i branchen. Johnna vender altid hjem til Horsens, hvor hun første gang betrådte de skrå brædder, og hun vil uden tvivl stjæle scenen endnu en gang!

Per Aalborg – manden, der deler skjortestørrelse med borgmester Peter Sørensen! Per vil bringe humor og karisma til scenen, og hans fortolkning af borgmesteren lover stor underholdning.

Charlotte May – den yngste, men bestemt ikke mindst talentfulde. Charlotte har en naturlig glød på scenen, og hendes passion for revyer vil skinne igennem i hver præstation.

Heinrich Brandt – en mand, der engang mente, teater var pjat, men nu er blevet en uundværlig del af ensemblet. Heinrichs musikalske evner vil tilføje et ekstra lag af magi til aftenen.

Rikke Hedegaard – fra militæret til rampelyset, Rikke er revyens nye stjerne. Hendes energi og entusiasme er smittende, og hun vil uden tvivl efterlade et varigt indtryk.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Fra skjorter til kraftspring!

Disse seks skuespillere er klar til at bringe humor, satire og en hel del charme til Horsens. Med en kombination af erfaring og nyt talent, vil de sikre, at revyen bliver en uforglemmelig oplevelse for alle.

Billetter og bobler

Så, kære læser, hvis du er klar til en aften fyldt med latter og musik, skynd dig at sikre din billet! Det er en gylden mulighed for at opleve revykunstens magi og møde en række fantastiske skuespillere, der er klar til at give dig en aften, du sent vil glemme. Horsens Revy 2023 løfter sløret den 5. oktober klokken 20 – vi ses i rampelyset!

Horsens Revy 2023 har premiere 5. oktober klokken 20 i lokalerne på Allegade 16B. Der kan købes billetter til både forestilling og spisning på hjemmesiden www.hoat.dk. Der spilles frem til 12. oktober.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023