Uroligheder ved Rema 1000: Politiet rykker ud i Brædstrup112/BRÆDSTRUP - Torsdag aften blev Sydøstjyllands Politi kaldt ud til Rema 1000 i Brædstrup, hvor en gruppe mennesker skabte uro. Ting blev kastet rundt, og en bil blev ramt på supermarkedets parkeringsplads.

Af www.beredskabdk.dk

I går aftes måtte politiet gribe ind over for en uventet uro i Brædstrup. Omkring klokken 19:00 modtog de en anmeldelse om, at en gruppe mennesker forstyrrede freden ved Rema 1000. Vidner berettede, at gruppen kastede forskellige objekter og chikanerede forbipasserende.

Skader og vidneafhøringer

En af de kastede genstande endte med at ramme en parkeret bil. En politipatrulje blev hurtigt sendt til stedet for at genskabe roen og sikkerheden i området. Ved ankomsten arbejdede betjentene på at afklare situationen og tale med vidner, der kunne give nærmere oplysninger om hændelsen.
 

Politiets videre indsats

Efterfølgende fortsatte politiet deres patruljering i byen for at sikre, at roen blev bevaret. Indtil videre har ingen personer været anholdt i forbindelse med urolighederne, men politiet opfordrer eventuelle yderligere vidner til at træde frem.
 

Beredskabdk.dk

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024