Vestbirk

Lokalnyt

Vestbirk Efterskole røg igennem lydmuren

22. november 2022
Det er ikke til at forstå. År efter år leverer efterskolens elever det ene forrygende Rockshow efter det andet. Hvordan lykkes det gang på gang, når alle efterskolens elever udskiftes hvert år?
Lokalnyt

Den bedste tid til Rockshow

19. november 2022
Vestbirk Musik- & Sportsefterskole inviterer alle interesserede til gratis koncert, når deres årlige Rockshow løber af stablen i weekenden i uge 46.
Lokalnyt

Rejsegilde i Vestbirk med pølser, taler og musik

18. oktober 2022
Der var fyldt godt op i Vestbirk fredag eftermiddag, for Vestbirk Friskole havde inviteret elever, lærere, forældre og håndværkere til en god gammel tradition … rejsegilde! Og her var alt det, som hører sig til.
Lokalnyt

Går gassen snart af Vestbirk?

11. oktober 2022
I Vestbirk har de fleste husstande gasvarme og på opfordring af en privat borger i Vestbirk var der indkaldt til en ”snak om vor situation med gassen og gasprisernes himmelflugt” den 4. oktober i Vestbirk Forsamlingshus. I første omgang indkaldt på Vestbirks Facebookside og sidst oplyst på borgermødet den 26. september om Forsamlingshusets fremtid – ligeledes på baggrund af de stigende gaspriser.
Lokalnyt

Borgermøde om Vestbirk forsamlingshus

3. oktober 2022
Baggrunden for borgermødet ganske dyster, og derfor gjaldt om at sørge for at humøret bland de ca. 50 fremmødte medlemmer af forsamlingshuset steg et par grader. Der blev derfor lagt ud med først sangen ”Septembers himmel er så blå” og dernæst en fotokavalkade over tidligere aktiviteter og arrangementer i og omkring forsamlingshuset. Der var rigtig mange goder minder der blev vakt.
Lokalnyt

Vestbirk Friskole 130 år

28. september 2022
Året er 1892 og i Vestbirk, som var langt ude på landet dengang, etablerer man en friskole. Meget er sket både med skolen og lokalområdet i de mellemliggende 130 år.
Lokalnyt

Er forsamlingshusene på vej til at blive frosset ud?

27. september 2022
I Horsens kommune er der i omegnen af 25 forsamlingshuse spredt rundt i de mindre bysamfund. Hvert forsamlingshus er samlingssted for aktiviteter og fester for områdets beboere, og skaber dermed grundlaget for sammenhængskraften og det sociale fællesskab der er i de mindre samfund.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022