Vestbirk

Lokalnyt

Demokratiets dag i Vestbirk

26. februar 2024
VESTBIRK - Der var indkaldt til Demokratiets Dag i Vestbirk Forsamlingshus tirsdag, men rettelig var det Demokratiets Aften, der fandt sted.
Lokalnyt

Ny forening under opsejling: Vi ønsker et kompromis

19. februar 2024
VESTBIRK - Arbejdsgruppen for grøn energi har besluttet at danne en forening, som kan blive "talerør" for mange folks mening. Der er alt for meget utilfredshed og opgivenhed blandt borgerne, og det stemmer ikke overens med intentionerne om nye projekter. Naturstyrelsen skriver: "Hvordan bliver et naturprojekt til? Målet er at skabe lokal forankring og medejerskab, opsamle lokal viden og undgå konflikter."
Lokalnyt

Ny forening bag Vestbirk Havefest

23. januar 2024
VESTBIRK - Mandag 15. januar havde initiativtagerne til Vestbirk Havefest indkaldt til orienteringsmøde. Dels for at orientere om årets havefest, men også for at fortælle om den nye forening, der står bag de kommende havefester i Vestbirk.
Lokalnyt

Frivillige der vil noget med musikken

11. januar 2024
VESTBIRK - Mødet med formand Kim Holst fra Vestbirk Havefest om havefestens frivillige oser ikke ligefrem af sommer, musik og en begejstret publikumsmesse. Tværtimod er den nye festivalplads meget uberørt og jomfruelig at se på denne første lørdag i januar.
Lokalnyt

Årets julevandring 2023

9. januar 2024
VESTBIRK - Torsdag d. 28. december afviklede Vestbirk kano- & fritidslaug endnu en gang årets julevandring ved Vestbirk søerne.
Lokalnyt

Julevandring ved Vestbirksøerne

19. december 2023
VESTBIRK - Hvert år den 28. december arrangerer Vestbirk Kanolaug en længere gåtur i områderne omkring Vestbirksøerne. Således også i år.
Lokalnyt

Hvorfor Havefest i Vestbirk

6. december 2023
VESTBIRK - Sammenhold og ønsket om at skabe fælles oplevelser er og har altid været nøgleord i foreningen bag Vestbirk Havefest.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024