Vin, tapas og vellyd i VestbirkDet musikalske indslag var Sylvester Larsen med sit orkester Nåleøjet. Den gode Larsen kendes nok af flere som salige Kim Larsens søn, og han står bestemt ikke i farmands skygge – Sylvester kan selv, og det lød rigtig godt.

Inden aftenens koncert havde de 60-70 fremmødte været til vinsmagning med gode vine fra det meste af kloden. Vinene var sponsoreret af SuperBrugsen Østbirk. Til aftenens arrangement var der også lækker tapas fra slagter Palle i SuperBrugsen, og flere af dem avisen talte med bad os om at sende en varm hilsen til slagtermesteren for en særdeles lækker tapas-platte.

Formand for Østbirk Borgerforening, Kurt Hansen, bød alle velkommen til aftenens musik og Sylvester Larsen underholdt med fine melodier og dybe tekster, og de fremmødte havde en forrygende aften i Vestbirk Forsamlingshus, og som Kurt Hansen fortalte til sidst:

- Vi kunne godt have haft flere gæster inde til arrangementet, men det betød så, at vi valgte at lade orkesteret spille på gulvet i stedet for oppe på scenen.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021