Vin, tapas og vellyd i VestbirkDet musikalske indslag var Sylvester Larsen med sit orkester Nåleøjet. Den gode Larsen kendes nok af flere som salige Kim Larsens søn, og han står bestemt ikke i farmands skygge – Sylvester kan selv, og det lød rigtig godt.

Inden aftenens koncert havde de 60-70 fremmødte været til vinsmagning med gode vine fra det meste af kloden. Vinene var sponsoreret af SuperBrugsen Østbirk. Til aftenens arrangement var der også lækker tapas fra slagter Palle i SuperBrugsen, og flere af dem avisen talte med bad os om at sende en varm hilsen til slagtermesteren for en særdeles lækker tapas-platte.

Formand for Østbirk Borgerforening, Kurt Hansen, bød alle velkommen til aftenens musik og Sylvester Larsen underholdt med fine melodier og dybe tekster, og de fremmødte havde en forrygende aften i Vestbirk Forsamlingshus, og som Kurt Hansen fortalte til sidst:

- Vi kunne godt have haft flere gæster inde til arrangementet, men det betød så, at vi valgte at lade orkesteret spille på gulvet i stedet for oppe på scenen.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021