Voerladegård kirke

Lokalnyt

Voerladegård kirke er åben!

15. januar 2021
Under de næste 3 ugers nedlukning af Danmark, åbner Voerladegård kirke særligt op. Til daglig er der åbent i Voerladegård kirke i tidsrummet 8 – 16, når der er personale på kirkegården. Men i uge 3, 4 og 5 er kirken indrettet med en krukke med små bibelord, man frit kan tage med sig, og mulighed for at tænde et lys.
Lokalnyt

Gudstjenester aflyst juleaften og frem til 3. januar

23. december 2020
Provsteforeningen, Præsteforeningen, Landsforeningen af Menighedsråd og de danske biskopper anbefaler alle, at gudstjenester frem til den 3. januar aflyses, det betyder også at alle planlagte fysiske gudstjenester i vores lokalområde er berørt.
Lokalnyt

Flere digitale gudstjenester

21. december 2020
Flere af sognene i vores område tilbyder digitale gudstjenester, da vi i år er ramt af begrænset antal pladser i kirkerne. Fra Gangsted kirke sender man krybbespil med pastoratets tre præster i rollerne. Hansted-Lundum sogne tilbyder også digital gudstjeneste og det samme gælder for Østbirk-Yding og Voerladegård kirker.
Lokalnyt

Julegudstjenester i digital udgave

21. december 2020
Kirkerne i Østbirk, Yding og Voerladegård har valgt at begrænse antallet af sognebørn til gudstjenesterne juleaften. Men ingen skal snydes for den fine oplevelse med julegudstjenesten og derfor har sognepræsterne Lone Buhl og Peter Tast optaget deres julegudstjenester på video og alle med en moderne telefon eller computer kan være med hjemme fra stuerne juleaften når der er begrænset antal pladser i kirkerne. (redigeret)
Lokalnyt

Corona påske

19. april 2020
- Det er den mærkeligste påske, jeg har haft i de 22 år, jeg har været præst, udtaler sognepræst i Østbirk-Yding og Voerladegård Peter Tast. Selvom påsken plejer at være en travl tid med mange gudstjenester, hvor man som præst godt kan blive lidt misundelig på de mange, der har fri, så er det også kirkens størst højtid, hvor vi forsamles om noget af det vigtigste i den kristne tro.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023