16 modeller på catwalken på Birkebo(Foto: Per Bonde)

Forårets og sommerens mode og farver blev præsenteret ved Centerrådets modeshow på Birkebo i Østbirk.

Tekst og fotos Per Bonde

Både mannequiner og publikum var af den mere modne slags, men det gjorde ikke modeshowet mindre interessant. Det var hovedsageligt kvinder, der var mødt op for at se kollektionerne fra Jysk Tøjsalg ved Lars Rasmussen, men enkelte mænd deltog også.

De fire mannequiner og konferencieren havde selv udvalgt det tøj, der skulle præsenteres, og det var helt klart, at tøjvalget afspejlede hver enkelte personlige stil. Alle fem er kendte i og fra lokalområdet, og deres præsentationer var levende og ægte. Der blev fra konferencieren lagt godt ud med en opfordring til at tage på modellerne – det blev nu rettet til at mærke på det tøj modellerne bar. Den opfordring blev fulgt, og der blev følt på viskose, hør, polyester, bomuld, elastan, stretch og sikkert flere.
 

(Foto: Per Bonde)

Stor tilfredshed fra publikum

Det mærkedes på publikum, at der var tilfredshed med det, de så og følte. Kvalitet og pris var i orden, så det efterfølgende salg gik strålende, og det var indtrykket, at alle var tilfredse.

Anna Grethe var konferencier, og Bodil, Kirsten, Birthe og Hanne havde påtaget sig hvervet som mannequiner. Det klarede de flot, og det er dejligt at se, at man i en moden alder med succes kan skifte branche. Under showet blev det i øvrigt afsløret, at Hanne Sole har påtaget sig rollen som formand i Centerrådet for Østbirk.
 

Lignende artikler

Per Bonde

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024