Østbirk

Lokalnyt

Else sælger ren luft og vand

14. april 2021
Else Øxenholt Laursen er en kvinde med masser af energi og fuld af gode idéer. Hun og manden Bo Hubert flyttede til Østbirk for to år siden og på trods af en alvorlig ulykke i 2014 som ødelagde begge hendes håndled og satte et midlertidig stop for hendes livsværk, har hun formået at se muligheder og tage livtag med nye spændende udfordringer.
Lokalnyt

Nyt U14 pigefodboldhold hos ØIF

12. april 2021
Østbirk IF har fået et nyt U14 pigefodboldhold. Holdet er startet af to piger fra Østbirk skole, efter at de havde haft en periode med trænere fra DGI-fodbold i skolens idrætstimer i efteråret.
Lokalnyt

Påskedag på Østbirk kirkegård

11. april 2021
Stor opstandelse blev der for godt et par tusind år siden, da kvinderne Påskedag gik ud til Jesu grav og fandt hans grav tom. Graven var tom og en engel kunne fortælle dem, at Jesus var stået op af graven og at vi mennesker må tro og håbe på, at den dag vi dør - at der vil vi også på uforklarlig og fantastisk vis stå op af vores grave.
Lokalnyt

Sæsonopstart ØIF Cykling – motion for alle

28. marts 2021
Det er ingen hemmelighed at idrætsaktiviteter det sidst år har været hårdt ramt af Corona-restriktionerne og det gælder også for cykelafdelingen hos Østbirk Idrætsforening. Men nu fejrer man forårsluft og lysere tider forude og indkalder alle interesserede til sæsonstart lørdag 10. april.
Lokalnyt

Per og Jytte sælger lokalområdet

11. marts 2021
I Østbirk er der kommet et nyt ejendomsmæglerfirma; Bedre Bolig Salg. De to personer bag firmaet er kendte ansigter, som begge har drevet mæglervirksomhed længe. Per Kenneth og Jytte Gade Christensen har prøvet lidt af hvert og har siden nytår haft stor succes med deres ejendomsmæglervirksomhed fordi de har et kæmpe lokalkendskab.
Lokalnyt

Tidligere overrabbiner leder efter Max og Viktoria Ellberger

10. marts 2021
I årene 1932-1939 ankom der til Danmark omkring 1500 landbrugselever fra Tyskland. Et rejsebureau ved navn ”Landøkomisk Rejsebureau” fik, gennem et samarbejde med herboende danske jøder, etableret en mulighed for at unge drenge og piger, kvinder og mænd kunne komme til Danmark for at lære landbrug, så de senere kunne rejse til Palæstina. Disse unge mennesker blev placeret på gårde rundt omkring i Danmark. De fleste kunne efter et års ophold i Danmark rejse videre til Palæstina. Nogle omkring 350 blev i Danmark og opholdt sig her i landet da Danmark blev besat 9. april 1940.
Lokalnyt

Danny fra Østbirk har travlt på jobbet

9. marts 2021
Østbirk-dreng Danny Brok Hedegaard elsker salg og tal. Kombineret med finansøkonom-uddannelsen er han på kun to år blevet daglig leder af John Frandsen i Horsens og en af kædens mest sælgende mæglere.
Lokalnyt

SuperBrugsen siger mange tak

3. marts 2021
De sidste 12 måneder har budt på store udfordringer for alle, men det har ramt os forskelligt. Nogle brancher har oplevet at blive lukket ned eller stå næsten stille. Mens andre har haft mere travlt end sædvanligt. En af disse brancher er dagligvarehandlen og hos SuperBrugsen i Østbirk har man tydeligt kunne mærke det og vil derfor gerne sende en tak til os alle.
Lokalnyt

Strikkedamer, der gør en forskel

19. februar 2021
Der var engang, hvor Østbirk Præstegård hver eneste onsdag i tidsrummet 14.00 – 16.00 var fyldt af damer. Damer, der snakkede – sang fællessange – drak kaffe – stikkede og hæklede. Og der var også nogle damer, der strikkede derhjemme og blot afleverede de strikkede sager så vi kunne sælge dem her i Præstegården.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021