Østbirk

Lokalnyt

Fredagsslik til alle på Nybakken i Østbirk

7. juni 2024
ØSTBIRK - På en solbeskinnet eftermiddag i Østbirk stimlede børnene fra Nybakken sammen for at hente deres præmie: En pose med fredagsslik. Astrid og Dan fra Sparekassen Kronjylland arrangerede konkurrencen, der bragte glæde til hele vejen.
Lokalnyt

Hip-hip-hurra!

4. juni 2024
ØSTBIRK - Lørdag den 1. juni fejrede Østbirk Idrætsforening 90-års fødselsdag og vejrguderne var i grad med den lokale forening hvilket gjorde at arrangementet dagen igennem var meget velbesøgt.
Lokalnyt

En lektion i det virkelige liv for mellemtrinnet

13. maj 2024
ØSTBIRK - I tre dage blev Østbirk Skole omdannet til et summende minisamfund, hvor eleverne i 4.-6. klasse lærte om alt fra økonomi til ansvarsfordeling, og skolelederen blev forvandlet til en ægte politiker.
Lokalnyt

Markedsstemning ved SuperBrugsen Østbirk

7. maj 2024
ØSTBIRK -Forår og blomster er noget der hænger sammen, så når SuperBrugsen holder blomstermarked på parkeringspladsen foran butikken, kommer der altid mange mennesker for at gøre et godt køb.
Lokalnyt

5. år med Mandags Gåtur

17. april 2024
ØSTBIRK - Det understreges gang på gang, at motion og fællesskab er vigtige elementer for den fysiske og sociale velfærd. Det er da også disse elementer, der er bærende for den ugentlige motion, som Østbirk Idrætsforenings Seniormotionsudvalg tilbyder, når en flok mødes om mandagen kl. 10 på SuperBrugsens P-Plads.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024