Østbirk

Lokalnyt

Velkommen i den grønne lund…

19. juli 2021
Blev det sunget med Grundtvigs skønne ord, alt imens sangglade sangfugle stimlede sammen omkring bålet i præstegårdshaven til sommersang under åben himmel tirsdag den 13. juli kl. 17-18.
Lokalnyt

Vandringer på Østbirk Kirkegård

17. juli 2021
Der er så meget liv på en Kirkegård. Her ligger: Landmanden. Daglejeren. Sognerådsformanden. Ham, der rejste til USA og siden vendte hjem. Højskoleforstanderen. Fem ugifte søskende, der derfor valgte at få gravsted sammen. Jordmoderen. Brugsuddeleren. Graveren. Hende, der blev myrdet. Barnet, der døde ved fødslen og mange flere… der er så meget liv og så mange fortællinger om levet liv at fortælle.
Sport

Maraton i strålende dansk sommervejr!

12. juli 2021
Lørdag 10. juli var 12 maratonløbere mødt op hos Jørn Sørensen i Stenbjerg, for der skulle løbes et meget lokalt maratonløb i skovene i området og på Bryrupbanestien, men starten var noget våd og første time foregik lun sommerregn.
Lokalnyt

Genbrugsbutik udvider igen

7. juli 2021
Det er kun godt et år siden, at Røde Kors Butikken i Østbirk flyttede i nye dobbelt så store arealer, men nu er butikken klar med endnu en udvidelse. Denne gang med 50 procent.
Sport

Atter fodboldskole i Østbirk

6. juli 2021
Når vi når til første uge af skolernes sommerferie, så bliver der inviteret til Fodboldskole over hele landet. Igen i år var der mødt 128 håbefulde spillere op på banerne i Østbirk.
Sport

Der skal løbes langt i Stenbjerg

5. juli 2021
Lørdag 10. juli afholder man et maraton på vejene og skovstierne omkring Stenbjerg og Sattrup. Løber er meget eksklusivt da der kun kan være 20 løbere med, når de 42.195 meter skal tilbagelægges i de flotteste rammer man kan forestille sig.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021