Østbirk

Lokalnyt

Hvad laver de på Rydalvej?

17. januar 2021
Mange har spurgt avisen om hvad er det entreprenøren laver på jordstykket mellem Rydalvej og Ryvej i Østbirk. Der har været masser af aktivitet længe, men hvor arbejder man netop der? Vi tog ud og besøgte byggepladsen og fik en snak med SAMN-forsyning som står bag projektet.
Lokalnyt

Året der gik med Lone Buhl

14. januar 2021
I en stille og næsten lukket præstegård i Østbirk møder vi sognepræst Lone Buhl Pedersen som har travlt med arbejdet bag skrivebordet. Hun kunne sagtens lave arbejdet hjemmefra men insisterer på at være tæt på kirken, når situationen tillader det.
Lokalnyt

Menighedsrådsformand Jens-Martin Grove

13. januar 2021
Avisen har mødt den nye menighedsrådsformand i Østbirk Jens-Martin Grove, som blev valgt ind som suppleant, men han blev udpeget som formand. Hør ham fortælle om kirken, de digitale muligheder og om kirkens fremtid.
Lokalnyt

Aflysninger af gudstjenester

8. januar 2021
Fra kirkerne i vores område bringer vi oplysninger om gudstjenesterne, som de fleste steder er aflyst indtil 24. januar. Hvis kirke ikke er nævnt, kan man selv kontakte kirken. Denne artikel vil blive opdateret hvis der kommer nye informationer.
Lokalnyt

Fyrværkerisalget i gang – alligevel

29. december 2020
Det er svære tider og svært at vide hvad man må og ikke må. Det har fodboldafdelingen i Østbirk Idrætsforening også måtte sande. For at tjene penge til afdelingen har man gennem mange år solgt fyrværkeri og tjent penge på det, men i år har vejen været brolagt med forhindringer.
Lokalnyt

Juleglæde på Birkebo

20. december 2020
Fredag havde de yngste skolebørn sidste skoledag inden juleferien og den brugte 0-klasserne fra Østbirk skole på at sprede julestemning på plejecenter Birkebo i byen.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021