Østbirk

Lokalnyt

ØIF takker SuperBrugsen

25. oktober 2021
Efter et år med coronapause kunne Østbirk IF i september gennemføre sponsordag i samarbejde med foreningens hovedsponsor SuperBrugsen Østbirk. Og selv om det nu er en måned siden, er det ikke for sent at sende en stor tak mod SuperBrugsen og især uddeler Kenneth Jespersen.
Lokalnyt

To stude er stadig på fri fod

24. oktober 2021
22. oktober fremlyste vi ejeren til et par kreaturer og ejeren er fundet, det er Holger Kjærgaard, som savner sine dyr. De to stude/tyrekalve er Skotsk Højlandskvæg er et sted i området hvor de tilsyneladende nyder den vilde natur.
Lokalnyt

Masser af marsvin i Østbirk

20. oktober 2021
Masser af glade marsvins-entusiaster var samlet i weekenden i Østbirkhallen da Dansk Marsvin Forening afholdt Jubilæumsudstilling og Winners Cup 2021.
Lokalnyt

Tid til modeshow på Birkebo

15. oktober 2021
Det er et år siden der sidst var modne modeller på catwalken på Birkebo i Østbirk, men 20. oktober kl. 14 præsenterer Seniorshoppen deres nyeste kollektion, når Østbirk og Omegns Pensionistforening atter inviter til en sjov dag.
Motor

Lokalt rallyteam er Danmarksmestre

14. oktober 2021
I den forgange weekend afviklede man Rally Naturens Rige i området omkring Skjern og der kunne det lokale hold Tom L. Petersen ude fra Lindtek i Østbirk og Steen K Larsen fra Horsens sikre sig det danske mesterskab i rally for klassiske biler.
Lokalnyt

Akustisk hygge i Østbirk

13. oktober 2021
Lørdag eftermiddag var der premiere på en nyskabelse, da Kagehusets Café i Østbirk, var rammen til en hyggelig intimkoncert med guitaristerne og sangerne Jesper Vind og Carsten Bojsen.
Lokalnyt

Foredrag om nødhjælp og klimaforandringer

8. oktober 2021
Vær med - når vi sammen bliver klogere på nødhjælp og klimaforandringer - 14. oktober kan du blive klogere på, hvordan vi sammen kan gøre en forskel for klimaet og verdens fattigste.
Lokalnyt

Lokal kunst på VELUX i Østbirk

5. oktober 2021
Den unge kunster Maiken Møller som er opvokset i Østbirk, har fået muligheden for at udstille næsten 30 af sine malerier hos VELUX i fødebyen. Udstillingen kan ses i lokalerne ved tegnestuen i hele oktober.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021