Åes

Lokalnyt

Masser af børn og forældre til fastelavn i år

1. marts 2022
Vi har her samlet en oversigt med de steder som afholdte fastelavn og tøndeslagning. Avisen har haft folk ude og besøge mange steder og vi har også modtaget materiale i form af fotos og tekster fra vores læsere – der skal lyde en stor tak herfra.
Lokalnyt

Musen er på banen igen

21. februar 2022
Efter længere tids fravær, efter et dumt uheld, kan Blomstermusen alias Musen Løfgren i Åes igen åbne dørene til sin hyggelige gårdbutik.
Lokalnyt

For Lykke er lykken kvalitets børnetøj

8. september 2021
Ude i det åbne land mellem Åes og Hovedgård bor Lykke Lykke med sin familie, her har de den skønneste udsigt til marker og skov. Lykke er forhandler af Pomp de Lux børnetøj og har indrettet showroom i sin stue.
Lokalnyt

Åes: Kr. Himmelfarts-gudstjeneste i det fri

19. maj 2021
Det er en tradition ved flere kirker at Kristi Himmelfarts-gudstjenesterne bliver afholdt udendørs og i Åes havde tre præster og personalet inviteret til gudstjeneste på plænen bag forsamlingshuset.
Lokalnyt

Juletravlhed i Åes

13. december 2020
Hos BlomsterMusen i Åes er juletravlheden for alvor sat ind og Musen Løfgren må sætte det lange ben forrest for at kunne følge med.
Lokalnyt

Jordbærtærte med masser af sommer og sol

8. juni 2020
Kage er populært og særligt kvalitetskager med de bedste råvarer er i høj kurs, for de smager bare bedre og giver en uovertruffen smagsoplevelse. Hos Kagehuset i Hovedgård mærker man tydeligt efterspørgslen og nu hvor sæsonen for jordbærtærter er i gang har bagermester Henrik Kjær og hans bagersvende ekstra travlt i bageriet.
Lokalnyt

Blomstermusen er klar til påske

19. marts 2020
I Åes på Helmesvej ligger den hyggelige butik, Blomstermusen, inde i den firlængede gård og her har man allerede fået masser varer hjem og de gule farver titter frem i butikken – for inden længe er det påske.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021