For Lykke er lykken kvalitets børnetøjUde i det åbne land mellem Åes og Hovedgård bor Lykke Lykke med sin familie, her har de den skønneste udsigt til marker og skov. Lykke er forhandler af Pomp de Lux børnetøj og har indrettet showroom i sin stue.

Af Jørn Kildall

Når man træder ind i Lykkes stue er det som at stå i en børnetøjsforretning. Denne formiddag underskylder Lykke lidt for rodet, for hun er ved at pakke tøj og stativer ned, for hun skal ud til en kunde senere på dagen og vise det lækre tøj frem.

Lykke er konsulent hos Pomp de Lux og hun holder Home-arrangementer hos sig selv og hun kører også ud i hele området i Horsens og nærliggende byer, så hun kommer langt omkring.

- Skulle der kommer en forespørgsel længere væk fra, så kører jeg naturligvis også ud til den, fortæller hun smilende.

Man kan booke sit arrangement hos Lykke og tage sine veninder med ud til Lykke som står for alt det praktiske og man tager selv kagen med, så sørger Lykke for kaffen og værtinden opnår også rabat på sine køb hos Lykke. Når man handler via Lykke kan man få en ”eventkode” som giver flere fordele end hvis man bare handler på Internettet udenom hende.

- Man kan også komme alene og se alle varerne her hos mig. Og hvis man ikke har mulighed for at komme, kan jeg filme varerne så kunden kan sidde der hjemme og se udvalget.

Tøjudvalget er stort og der er både pige- og drengetøj i størrelserne 80 – 164 og Lykke viser et lille udvalg frem og fortæller:

- Her er tøj fra barnet er et år og op til 14 år. Vi har undertøj, nattøj, uldtøj, kjoler, tylnederdele og markedets bedste overtøj til børn. Jeg har fleece, themotøj, åndbart regntøj og flyverdragter.

Producenten af Pomp de Lux tænker bæredygtighed og økologi ind i alle deres varer – den bomuld man anvender bruger mindre vand end ved traditionel fremstilling. Man undgår også at flyve varerne, men får det sejlet i stedet for og CO2-aftrykket bliver mindre.

Pomp de Lux har ingen fysiske butikker og sælger kun via Internettet og salgskonsulenter som Lykke, og kan på den måde holde priserne på tøjet nede.

Lykke Lykke har arbejdet som konsulent siden 2019, men hendes arbejde blev også ramt af Corona-restriktionerne.

- Jeg blev også ramt af Corona-restriktionerne, da vi ikke kunne holde arrangementer hjemme hos kunderne eller her. Derfor måtte vi bruge nettet rigtig meget. Nu kan vi heldigvis komme ud igen eller kunderne kan komme her for at se tøjet og prøve tøjet… ja, og røre ved det, slutter hun og begynder at pakke bilen.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024