Æblemagi på Gårdmuseet!(Foto: Arendina Post de Jong)

Gårdmuseet Stjernholm fejrer sommerens høst med æblefest, traditioner og fællesskab. Søndag den 24. september bliver en dag fyldt med saft, sødme og smil.

Af Jørn Kildall. Foto Arendina Post de Jong

Gårdmuseet Stjernholm er ikke blot et skridt tilbage i tiden, men også en brobygger til fortidens håndværk og traditioner. "Store æbledag" bringer fortidens metoder til live i den moderne verden. Forestil dig det store æblemostanlæg i fuld gang, hvor de gyldne dråber presses fra friske æbler, og den velkendte duft af friskpresset æblesaft fylder luften!

Smag på historien

Hvem kan stå for æbleringe lavet på et gammeldags komfur? Eller hvad med en velsmagende æblekage serveret i den hyggelige cafe? Kom og mærk, hvordan simple ingredienser og kærlighed til håndværket kan skabe magiske smagsoplevelser.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Bidrag med dit æbleoverskud

Hvis dine æbletræer har været generøse i år, og du har æbler til overs, kan du bidrage til denne særlige dag. Hvad end det er nedfaldsæbler eller nyligt plukkede, vil Stjernholm med glæde tage imod og forvandle dem til gylden saft. Og ja, du kan også tage en flaske med hjem!

Åbent hus og juleforberedelser

Mærk stemningen og oplev Gårdmuseet Stjernholm i sin fulde pragt fra kl. 11 til 16. Og mens du er der, hvorfor så ikke forberede dig lidt på julen? Husk at bestille en bod til julemarkedet. Det bliver en fest for alle sanser!

Grib telefonen og kontakt Regnar Brønd for mere info eller for at bestille en julebod, til julemarkedet 25. og 26. november, på telefonnummer 20220715.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024