Arbejdsmarked

Lokalnyt

Det Centrale Handicapråd: Sådan får vi flere mennesker med handicap i job

2. februar 2023
Det Centrale Handicapråd lancerer syv nye beskæftigelsespolitiske anbefalinger til, hvordan indsatsen for at få flere mennesker med handicap i job kan styrkes. Anbefalingerne adresserer blandt andet mangel på viden om specifikke handicap; besværlige overgange fra uddannelse til job og bureaukrati forbundet med at få tilkendt fleksjob.
Lokalnyt

46 % tager en hjemmearbejdsdag, selvom de er syge

30. januar 2023
I en rundspørge blandt HK’s medlemmer svarer 46 %, at de har arbejdet hjemme, selvom de var ramt af sygdom. Det bekymrer HK-næstformand Mads Samsing, som opfordrer arbejdsgiverne til at sende et tydeligt signal til medarbejderne om ikke at lave sygedage om til hjemmearbejdsdage.
Lokalnyt

VELUX reducerer medarbejderstaben i produktionen

7. november 2022
Siden sommeren har VELUX Gruppen oplevet et fald i salget af ovenlysvinduer som følge af den svære økonomiske situation i samfundet, der påvirker forbrugernes købelyst. Det har resulteret i fulde lagre og et behov for at skrue ned for produktionen på flere af de europæiske fabrikker. VELUX Gruppen har derfor indledt en proces for at reducere i medarbejderstaben på fabrikker i Polen, Danmark, Ungarn, Slovakiet og Tyskland. Op til 430 medarbejdere kan blive berørt.
KV21

SF vil styrke samarbejdet om og kontrollen med overholdelse af klausuler

10. november 2021
Aktivitets- og beskæftigelsesniveauet er højt i Horsens Kommune. Både i forhold til byggeri og service er der gang i lokalsamfundet og dermed også i kommunen som virksomhed og byggeherre. Det er naturligvis rigtig godt, men midt i al aktiviteten er det selvfølgelig vigtigt at holde fast i den danske arbejdsmarkedsmodel og i danske løn- og arbejdsvilkår.
Lokalnyt

Hver anden dansker arbejder i sin sommerferie

13. juni 2021
Flere end hver anden erhvervsaktive dansker er tilgængelig og tjekker arbejdsrelaterede mails, sms’er og opkald i sommerferien. Dermed er flere end 1,4 mio. danskere på stand-by i forhold til jobbet i ferien. For næsten hver tredje er det et krav eller en forventning, at de er tilgængelige i ferien. Det er en trist tendens, mener IDA.
Lokalnyt

Jeg går efter den blå BILKA-skjorte

16. maj 2021
25-årige Mathias Møller er ansat i Unik Job - en gruppeudplacering for borgere med funktionsnedsættelse, som træner til at kunne varetage et arbejde på ordinære vilkår. Mathias går benhårdt efter at blive ansat i ekstern beskæftigelse i BILKA og dermed udskifte Unik Job trøjen med den blå BILKA-skjorte
Lokalnyt

42 % har fået MUS-samtalen sat på coronapause

3. maj 2021
I en spørgeskemaundersøgelse svarer 42 % af de privatansatte HK’ere, at de ikke har haft en MUS-samtale siden coronaen ramte Danmark sidste år. ’Uforståeligt og uansvarligt,’ lyder det fra næstformand i HK Privat, Anja C. Jensen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023