Bedsteforældredag i Vestbirk NaturbørnehaveBedsteforældredag i Vestbirk Naturbørnehave skaber uforglemmelige øjeblikke og styrker båndene mellem generationerne.

Af Pernille Schønning Birkelund

En festdag med lærerige aktiviteter

På den første dag i juni, hvor solen stod højt på himlen, inviterede Vestbirk Naturbørnehave børnenes bedsteforældre til ”Bedstebyggeblomsterdag”. Det er en hyggelig tradition, hvor der dagen igennem blev bygget fuglehuse, lavet insekthoteller, plantet farverige blomster i krukker og leget på legepladsen. Det var også en måde, hvorpå børnene kunne fortælle deres bedsteforældre om det ”krible-krable”-tema, som de lige havde haft i børnehaven.
 

Fællessang og hygge bringer smil frem

Børnene havde også øvet sange, som de optrådte med på legepladsen, hvilket var til stor glæde for de stolte bedsteforældre. Undervejs blev der også hygget med kage og nybagte boller, som nogle af forældrene havde sørget for.
 

En æra slutter, en ny begynder

For de største af børnene betød det også, at det var den sidste bedsteforældredag i børnehaven. Nu er det nemlig snart skoletid, hvilket også betyder, at der skal vinkes farvel til storegruppen ved den kommende midsommerfest. Det åbner heldigvis op for, at der er plads til nye børn, som har lyst til at lære mere om naturen, nyde udelivet og mærke nærværet i den lille hyggelige børnehave i Vestbirk.
 

Lignende artikler

Pernille Schønning Birkelund

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024