Brædstrup Kunstforening

Lokalnyt

Rikke Ryge Udstiller i Tinghuset

13. januar 2023
Rikke Ryge er kendt af mange i Brædstrup, da hun har været lærer på henholdsvis Sdr. Vissing- og Brædstrup Skole, og hun glæder mig til at udstille i gamle `kendte´ omgivelser.
Lokalnyt

Erfaren kunstner udstiller i Brædstrup

2. november 2022
Der er ved blive gjort klar til fernisering på Tinghuset i Brædstrup. Man før besøg af Ketty Steffensen som er en meget alsidig kunstner og hendes 40 år som udøvende skinner tydeligt igennem i hendes værker med olie, akryl, kul eller blyant.
Lokalnyt

Familiefernisering på Tinghuset

8. september 2022
Mor og søn udstillede deres værker på Tinghuset i Brædstrup, da byens kunstforening havde fernisering i fredags. Og det tredje familiemedlem som tidligere har udstillet på stedet, var så såmænd også til stede.
Lokalnyt

Spændende dobbelt fernisering i Brædstrup

1. september 2022
Det er tid til fernisering på Tinghuset, hvor Brædstrup Kunstforening har bedt kunstnerne Josef Rohde og Thim Rohde om at udstille deres spændende kunst fredag 2. september klokken 17.
Lokalnyt

Ny kunst til Gnisten i Brædstrup

1. februar 2022
Værestedet Gnisten i Brædstrup som i efteråret flyttede i nye lokaler under biblioteket, har fået doneret ny kunst til ophængning. Det er Brædstrup Kunstforening som har fundet de fine værker frem fra depotet og nu giver dem et nyt hjem.
Lokalnyt

Fuldt hus til fernisering

24. januar 2022
Årets første fernisering løb af stablen fredag 21. januar da Brædstrup Kunstforening bød gæster og medlemmer indenfor for at se på billedkunstner Majken Bilgravs flotte værker.
Lokalnyt

Nordiske fugle og landskaber i Galleri Tinghuset

19. januar 2022
Majken Bilgrav udstiller malerier, grafik og keramik i Galleri Tinghuset i Brædstrup fra fredag d. 21/1 – 6/2. Majken Bilgravs billedarbejder er tolkninger af naturoplevelser og sansninger. Maleriernes gennemgående motiver er nordiske fugle og landskaber, mens den skulpturelle keramik er undersøgelser af naturens former og strukturer.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023