Brædstrup Kunstforening

Lokalnyt

Kunstens kald: Når naturen møder fantasien

4. april 2024
Brædstrup Kunstforening byder velkommen til en unik udstilling i Tinghuset, hvor Marianne Dam Hansen og Jacob Iskovs kreative genier bringer naturens under til liv. Oplev en verden, hvor kunst og natur smelter sammen i skulptur og maleri.
Lokalnyt

Ferniseringens forunderlige verden: Vike Pedersens grafiske univers

6. februar 2024
I hjertet af Brædstrup oplevede kunstelskere en særlig eftermiddag, hvor Vike Pedersens grafiske værker blev præsenteret. Over 50 år med pensel og tryk har skabt et dybt personligt udtryk, der fængsler og inspirerer. En eftermiddag fyldt med kunst, dialog og opdagelser ventede gæsterne.
Lokalnyt

En kunstners vision: Vike Pedersen genskaber hverdagen

31. januar 2024
Brædstrup Kunstforening inviterer til en unik fernisering med Vike Pedersen, en mester i at omskabe hverdagsbilleder til poetiske kunstværker. Oplev hvordan almindelige øjeblikke bliver transformeret til levende kunst, fredag d. 2. februar på Østergade 9.
Lokalnyt

Fernisering med Århusiansk flair i Brædstrup

30. august 2023
Erfaren århusiansk kunstner, Per Kjeld Jensen, præsenterer sin unikke kreative rejse, hvor to hænder maler to verdener, og hvor passionen trumfer stilarten. Oplev et dyk ned i en verden præget af både tradition og nyskabelse.
Lokalnyt

Rikke Ryge Udstiller i Tinghuset

13. januar 2023
Rikke Ryge er kendt af mange i Brædstrup, da hun har været lærer på henholdsvis Sdr. Vissing- og Brædstrup Skole, og hun glæder mig til at udstille i gamle `kendte´ omgivelser.
Lokalnyt

Erfaren kunstner udstiller i Brædstrup

2. november 2022
Der er ved blive gjort klar til fernisering på Tinghuset i Brædstrup. Man før besøg af Ketty Steffensen som er en meget alsidig kunstner og hendes 40 år som udøvende skinner tydeligt igennem i hendes værker med olie, akryl, kul eller blyant.
Lokalnyt

Familiefernisering på Tinghuset

8. september 2022
Mor og søn udstillede deres værker på Tinghuset i Brædstrup, da byens kunstforening havde fernisering i fredags. Og det tredje familiemedlem som tidligere har udstillet på stedet, var så såmænd også til stede.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024