Cirkus kan noget helt specielt(Foto Jens Jessen)

Julie Berthelsen og Bubber er tilbage i manegen som sprechstallmeistere. For dem er cirkus en unik kultur, der fascinerer og tryllebinder på tværs af generationer. Læs om deres oplevelser og fascination af cirkuslivet.

Af Jørn Kildall. Fotos Jens Jessen og Arendina Post de Jong

Cirkus er en særlig kunstform, der har evnen til at samle mennesker fra alle generationer. Børn og voksne kan dele en fælles oplevelse, når de besøger et cirkus. Julie og Bubber er tovholdere for Cirkus Arena, og de er dybt fascinerede af denne magiske verden.

For Julie og Bubber er det eventyrlige ved cirkuslivet en stor del af fascinationen. De elsker den magiske atmosfære, der omgiver cirkus, og hvordan det samarbejde, der kræves for at skabe en forestilling, får dem til at føle sig som en del af et større fællesskab.
 

(Foto Jens Jessen)

Cirkus binder fortid og nutid sammen

Cirkus er en tradition, der går på tværs af generationer. Forældre og bedsteforældre kan dele deres egne barndomsminder om cirkus med deres børn og børnebørn. I en verden, hvor traditioner ofte går tabt, er cirkus en sjælden og vigtig forbindelse mellem fortid og nutid.

I år fejrer direktør Benny Berdino sit 70-års jubilæum som artist. Han startede sin karriere som 7-årig og har arbejdet utrætteligt for at gøre Cirkus Arena til det, det er i dag: Nordens største cirkus. I 2023 er han stadig aktiv i cirkuslivet, selvom han har overladt rollen som sprechstallmeister til Julie og Bubber.
 

(Foto Arendina Post De Jong)

Masser af minder og fascination

Julie og Bubber er stolte af at være en del af cirkuskulturen, og de har hver deres minder og oplevelser, som har gjort indtryk på dem. Både sjove og rørende øjeblikke fylder deres erindringer om livet i manegen.

Der er noget tidløst og unikt ved cirkuskulturen, som Julie og Bubber er fascinerede af. Artisternes dedikation og passion for deres kunst er dybt inspirerende, og den ægthed og autenticitet, der er en integreret del af cirkuslivet, gør det til en særlig oplevelse.

Så næste gang du besøger et cirkus, tænk på Julie og Bubber og deres kærlighed til denne magiske verden. Måske vil du også blive fanget af cirkussets fortryllende atmosfære og den særlige kultur, der omgiver det. Vi ses i manegen!
 

(Foto Arendina Post De Jong)

(Foto Arendina Post De Jong)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023