Underholdning

Lokalnyt

Horsens griner igen: Revyen vender hjem med bravur!

26. september 2023
Når efterårsbladene falder, blomstrer Horsens med grin og glimmer! Efter flere års pause vender revyen tilbage til byen, med Horsens Amatør Teater som vært og en gruppe af sprudlende talenter, klar til at gøre aftenen uforglemmelig. Sæt dig godt til rette, for tæppet går op for en aften med satire, charme og skarpe kommentarer til dagens Danmark!
Lokalnyt

Cirkus kan noget helt specielt

26. april 2023
Julie Berthelsen og Bubber er tilbage i manegen som sprechstallmeistere. For dem er cirkus en unik kultur, der fascinerer og tryllebinder på tværs af generationer. Læs om deres oplevelser og fascination af cirkuslivet.
Lokalnyt

Klar til musikalsk søndags underholdning?

15. marts 2023
Er du klar til søndagsmatine? Traditionelt set har matineforestillinger være en måde at tiltrække et bredere publikum, især familier og ældre publikummer. Lige nu barsler fire musikere fra Østbirk med planer om at lave musikalsk underholdning nogle gange om året i byen.
Lokalnyt

Brædstrup Revy tilbage i topform

21. februar 2023
Efter en ufrivillige pause kunne Brædstrup Lokalrevy atter invitere gæster ind på Hotel Pejsegården og servere spiddende og hysterisk morsomme sketches for et særdeles veloplagt publikum som fik topunderholdning og fuld valuta for pengene.
112

Badehotellets stjerne får revydebut i Brædstrup!

11. marts 2022
Der er lagt op til masser af grin, show og sang, når Joachim Knop flankeret af den garvede skuespiller Sofie Stougaard og Badehotellets stjerne Ulla Vejby går på scenen i dette års Pejseshow, hvor Ulla Vejby får sin revydebut.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024