Underholdning

112

Badehotellets stjerne får revydebut i Brædstrup!

11. marts 2022
Der er lagt op til masser af grin, show og sang, når Joachim Knop flankeret af den garvede skuespiller Sofie Stougaard og Badehotellets stjerne Ulla Vejby går på scenen i dette års Pejseshow, hvor Ulla Vejby får sin revydebut.
Lokalnyt

Keld og Hilda besøgte Tamdrupcentret

22. februar 2022
Som en del af en større turne i Horsens kommune lagde det populære par Keld og Hilda Heick vejen forbi Tamdrupcentret i Lund torsdag i uge 7 – og det var noget som faldt i god jord hos beboerne og personale.
Lokalnyt

Glade tyrolerhatte i Østbirk

17. september 2021
Mandag i uge 36 fik beboerne på Birkebo plejecenter i Østbirk besøg af en vaskeægte Dansktop-legende og i dagens anledning var der indkøbt tyrolerhatte til alle!
Lokalnyt

Majslabyrinten på Hattingvej åbner

15. august 2021
Tag familien under armen, og få en god oplevelse– helt gratis. Søndag den 15. august åbner majslabyrinten på Hattingvej i Horsens. For 11. år i træk byder Østjysk Landboforening inden for mellem de 2,5 meter høje planter, hvor alle er velkomne til at gå på opdagelse og lede efter bogstaver. Hvis bogstaverne sættes rigtigt sammen, danner de et ord, og du kan deltage i konkurrencen om et gavekort til Uldum Mølle.
Lokalnyt

Ulf Pilgaards sidste aftryk på Cirkusrevyen

22. april 2021
Årets hold i Cirkusrevyen lagde sko og strømper og satte traditionen tro sine fodaftryk i en cementflise foran TELTET på Bakken. De sidste forberedelser til Cirkusrevyen 2021 er i fuld gang, og fra 6. maj forventer revyen endelig at kunne byde velkommen.
Lokalnyt

Her er de medvirkende i ’Borgen’

12. januar 2021
I 2022 vender ’Borgen’ tilbage til DR. Nu løftes sløret for, hvem der medvirker ud over de allerede annoncerede hovedrolleindehavere i form af Sidse Babett Knudsen som Birgitte Nyborg og Birgitte Hjort Sørensen som Katrine Fønsmark.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021