Cykling

Lokalnyt

Hver tredje glemmer lys på cyklen, når det er mørkt

23. januar 2023
Alt for mange voksne cykler uden lys, når det er mørkt. Værst ser det ud i Region Hovedstaden og Midtjylland, og generelt er problemet størst blandt de 18-35-årige cyklister. Det viser en ny undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik.
Lokalnyt

Cykelstien mellem Egebjerg og Horsens klar til indvielse

18. september 2022
Den nye 4,1 kilometer lange sti gør cyklisternes tur langs den trafikerede Skanderborgvej langt mere tryg og sikker. Det fejrer Horsens Kommune med snoreklip og forfriskninger til en officiel indvielse af cykelstien onsdag den 21. september 2022.
Lokalnyt

Tourfeberen vil ikke slippe Søvind

23. august 2022
Hvad gør man når man bare ikke kan få nok af verdens hårdeste cykelløb Tour de France? Så arrangerer man da bare sin egen ”tour” og inviterer byens børn til at deltage.
Sport

Cykelløb er genopstået

17. august 2022
Smilene er store hos Horsens Amatør Cykleklub, for det klassiske cykelløb Horsens Rundt er atter at finde på vejene nord for Horsens. Omkring 300 cyklister havde valgt at stille op til konkurrence på en af årets allervarmeste dage – søndag 14. august 2022.
Lokalnyt

En rask cykeltur til Paris

26. juli 2022
Team Fit & Sund Cycling fra Horsens havde glædet sig til denne dag, lørdag 16. juli, hvor de mere end 40 cyklister endelig, efter kedelige corona-afbud, kunne sætte sig på de toptunede cykler og køre mod Paris.
Lokalnyt

Sådan kommer du bedst frem til Tour de France

27. juni 2022
De tre Tour de France-etaper bliver uden tvivl det største event i Danmark i hele 2022, og rigtig mange danskere vil gerne være en del af cykelfesten. Vejdirektoratet anbefaler derfor, at man planlægger sin tur til Touren i ekstra god tid og booker en parkeringsplads på forhånd, så man ved, hvornår man skal hjemmefra for at nå frem til den perfekte Tour-udkigspost i tide.
Sport

Politiet på cykel

25. maj 2022
Rigspolitiets idrætsforening afholdt mandag 23. maj og tirsdag 24. maj De Danske Politimesterskaber hvor der blev kørt cykelløb på en 27 km lang rute nord for Brædstrup.
Lokalnyt

Børge cykler langt året rundt

24. maj 2022
Selvom der står 1938 på dåbsattesten behøver man ikke stå stille og Børge Jensen fra Lund et er levende bevis på dette. Kan cykler hverdag året rundt – og ikke bare nogle små ture, nej han cykler rigtig langt.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022