Cykling

Lokalnyt

Rekordmange i Horsens deltager i ”VI CYKLER TIL ARBEJDE”

7. maj 2024
I maj klikker tæt på 1.000 medarbejdere fordelt på 121 cykelhold på tværs af Horsens Kommune hjelmen på og cykler til arbejde. Både kommunen og DI Sydøstjylland deltager i Cyklistforbundets landsdækkende kampagne, som har til formål at sprede cykelglæde, klimavenlige kilometer i benene og sunde fællesskaber på arbejdspladserne
Lokalnyt

Ny kurs for Østbirk Idrætsforening - Cykling: Øget medlemskab og fællesskab

25. marts 2024
Østbirk Idrætsforening - Cykling træder ind i en ny udendørssæson med et nyt og engageret cykeludvalg. Fokus for det kommende år er klart: At tiltrække flere medlemmer, og gerne flere kvinder, og styrke samhørigheden blandt cykelentusiaster i lokalområdet. Med strategier rettet mod øget kommunikation og tilbud til medlemmerne, sætter foreningen kurs mod en sæson fyldt med aktivitet og fællesskab.
Lokalnyt

Alt for mange glemmer lygter og reflekser i mørket

13. november 2023
Ikke alle danskere husker at tænde for deres egne eller deres børns cykellygter og finde reflekserne frem, når de skal ud i morgenmørket, eller når lyset forsvinder om eftermiddagen. Det viser en ny YouGov-undersøgelse, der får Rådet for Sikker Trafik og GF Forsikrings fond til at opfordre danskerne til at stramme op.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024