Cykling

Lokalnyt

Alt for mange glemmer lygter og reflekser i mørket

13. november 2023
Ikke alle danskere husker at tænde for deres egne eller deres børns cykellygter og finde reflekserne frem, når de skal ud i morgenmørket, eller når lyset forsvinder om eftermiddagen. Det viser en ny YouGov-undersøgelse, der får Rådet for Sikker Trafik og GF Forsikrings fond til at opfordre danskerne til at stramme op.
Lokalnyt

ØIF Cykelafdeling kickstarter sæsonen med succes

10. april 2023
ØIF Cykelafdeling havde en vellykket sæsonstart, hvor både nye og gamle medlemmer mødtes for at begynde træningen. Foreningen kan prale af 25 til 30 medlemmer, herunder ti nye ansigter, hvilket glæder formanden. Selvom medlemstallet ikke er på niveau med tidligere år, hvor der var dobbelt så mange medlemmer, er der stadig optimisme i klubben.
Sport

Cykelmotion i Østbirk: Kammeratskab og frisk luft venter i den nye sæson

20. marts 2023
Forårssolen skinner, og det er tid til at hoppe på cyklen igen! ØIF Cykelmotion inviterer alle glade cykelentusiaster til en ny sæson med masser af frisk luft, kammeratskab og sund motion. Opstartsmødet finder sted 2. april kl. 09:30 i Østbirk Hallens cafeteria, hvor der bliver serveret kaffe og rundstykker.
Lokalnyt

Hver tredje glemmer lys på cyklen, når det er mørkt

23. januar 2023
Alt for mange voksne cykler uden lys, når det er mørkt. Værst ser det ud i Region Hovedstaden og Midtjylland, og generelt er problemet størst blandt de 18-35-årige cyklister. Det viser en ny undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik.
Lokalnyt

Cykelstien mellem Egebjerg og Horsens klar til indvielse

18. september 2022
Den nye 4,1 kilometer lange sti gør cyklisternes tur langs den trafikerede Skanderborgvej langt mere tryg og sikker. Det fejrer Horsens Kommune med snoreklip og forfriskninger til en officiel indvielse af cykelstien onsdag den 21. september 2022.
Lokalnyt

Tourfeberen vil ikke slippe Søvind

23. august 2022
Hvad gør man når man bare ikke kan få nok af verdens hårdeste cykelløb Tour de France? Så arrangerer man da bare sin egen ”tour” og inviterer byens børn til at deltage.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023