Cykling

Lokalnyt

Giv Danmark 2.275 km ny cykelsti

29. marts 2021
Nye cykelstier ud og ind af 28 byer uden for København samt langs statsvejene og fortsat udbygning af supercykelstinetværket i hovedstadsområdet vil styrke danskernes mobilitet markant og fjerne en stor del af trængslen på vejene. Cyklistforbundet præsenterer forud for forhandlingerne om den grønne mobilitetsplan ni forslag, der vil være en gamechanger i grøn mobilitet.
Lokalnyt

Sæsonopstart ØIF Cykling – motion for alle

28. marts 2021
Det er ingen hemmelighed at idrætsaktiviteter det sidst år har været hårdt ramt af Corona-restriktionerne og det gælder også for cykelafdelingen hos Østbirk Idrætsforening. Men nu fejrer man forårsluft og lysere tider forude og indkalder alle interesserede til sæsonstart lørdag 10. april.
Lokalnyt

Første spadestik til supercykelsti mellem Sejet og Horsens

23. marts 2021
Indrømmet! På en kold og blæsende forårsdag hvor termometret viste 1°C og blæsten blandet med let nedbør hurtigt fik tankerne om sommer og varme til at virke lang væk, her havde borgmester Peter Sørensen gjort klar til at indvie igangsættelsen af supercykelstien mellem Sejet og Horsens.
Lokalnyt

Så kom der lys på Supercykelstien

17. marts 2021
Hvis man kører på Silkeborgvej mellem Horsens og Lund, har du måske bemærket at der er kommet belysning på cykelstien på begge sider af vejen. Her har avisen mødt Jeanette Handberg fra Lund som cykler samme vej hver dag og som har været en af de politiske kræfter bag belysningen.
Lokalnyt

Ta’ cyklen hele maj og vind en el-cykel

9. marts 2021
Hjemmekontor eller ej - vil du møde sommeren med fornyet energi sammen med kollegaerne? Cyklistforbundet inviterer med kollegakampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE til en måneds cykelspas. Der kan også cykles med hjemmefra.
Lokalnyt

Millioner på vej til cyklisme uden for de store byer

20. februar 2021
Tilbage i december afsatte aftalepartierne bag Aftale om grøn omstilling af vejtransporten samlet 520 millioner kroner til at fremme cyklisme. Nu bliver der udmøntet midler til 20 cykelprojekter uden for de store byer. Stærkt signal til landdistrikterne, mener Landdistrikternes Fællesråd.