Danmarks ældste musikfestival: En hyldest til musikken og spilleglæden!(Pressefoto)

Når nyt møder gammelt - Mosstock festival erklærer sig klar til den 51. omgang med nutidens musik og fremtidens bands

Af Jørn Kildall

Lige midt i det smukke midtjyske landskab, ved Gudenåens bred, vibrerer jorden med spænding og forventning. For den 51. gang, stiller Mosstock Festival op til en fantastisk fejring af musik i alle dens former. Fra den 27. til den 29. juli 2023 vil 21 bands indtage scenen og sprede deres energi ud over marken.

Et åndehul af ren, uforfalsket spilleglæde

Siden festivalens spæde start i 1971 har utallige musikere skænket deres sjæl ud over Mosstock Festivalens legendariske scene. Her er det ikke om at være kendt, men om at brænde for musikken, og denne ægte spilleglæde formidler sig fra scene til publikum. Selv internationale Melodigrandprix-vindere har deres rødder her - et levende bevis på, at amatør-talentet har sin rette plads på den store scene.

Fra lokal festival til springbræt for fremtidens stjerner

Mosstock Festival er mere end bare endnu en festival. Det er et sted, hvor kommende musikstjerner får deres første chance for at skinne, og hvor publikum kan opleve unikke optrædener, længe før resten af verden får glæden. Marie Frank, Saybia, Go Go Berlin, Emmelie de Forest, Jette Torp og Tim Schou er blot nogle af de navne, der har trådt deres første musikalske fodspor på Mosstock Festivalens scene.

Specialbygget øl til musikelskeren

Som noget helt nyt og unikt, kan vi i år præsentere "Mosstock Classic", en specialbygget øl fra det lokale mikrobryggeri Olsens Bryghus i Brædstrup. Denne festival-øl er brygget med lidenskab og passion, ligesom musikken på scenen. Mosstock Classic er en eksklusiv oplevelse, som kun kan smages på festivalen.

Mosstock Festival - et sted for alle

Mosstock Festival er mere end musik. Det er et fællesskab, en oplevelse, en fest. Med 5000 m2 til rådighed skaber vi en harmonisk helhed, hvor der er plads til alle og hele familien. Og mens vi er stolte af at præsentere nyt og ukendt, har vi også plads til de gode gamle gengangere på programmet.

Så kom og vær en del af Danmarks ældste musikfestival, og lad os sammen skabe minder for livet. Se mere på hjemmesiden, www.mosstock.dk
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024