Sønder Vissing

Lokalnyt

Full Pull til Sdr. Vissing TraktorTræk

16. maj 2023
Der var Full Pull på det meste til traktortræk i Sdr. Vissing lørdag. Vejret kunne ikke være bedre – fuld sol og svag vind. Fuldt hus på publikumssiden – der var adskillige tusinde gæster. Fuldt tryk på fadølshanerne – konstant kø ved barerne. Ja, der var fuldt tryk på hele arrangementet.
Lokalnyt

Mosstock kunne endelig fejre 50-års jubilæum

2. august 2022
For de uindviede så kan vi fortælle at Mosstock Festival er Danmarks ældste – og selv to gange corona-nedlukninger kan ikke holde den vitale festival tilbage, og torsdag åbnede man atter for gæsterne som strømmede ind på pladsen.
Lokalnyt

Fuldt hus til hyggetræk i Sdr. Vissing

14. oktober 2021
Hvordan får man indbyggertallet i Sønder Vissing til at blive fem gange større? Man placerer 50 kæmpe traktorer, nogle fadølsanlæg og en pølsegrill på marken – og vupti – så er der dømt fest og dieselos i lange baner. Lørdag eftermiddag var der samlet 2.000 personer til traktortræk på en mark lige uden for byen.
Lokalnyt

Politikerne så på sårbar natur i Sdr. Vissing Bjerge

5. juni 2021
Arbejdsgruppen som kæmper mod udvidelsen af grusgraven i Sønder Vissing har indsamlet 2.123 underskrifter i Sønder Vissing og omegn og onsdag eftermiddag var regionsrådspolitikerne Jørgen Nørby (V) og Flemming Knudsen (S) inviteret til rundvisning og efterfølgende møde med arbejdsgruppen.
Lokalnyt

Vi skal passe på Sønder Vissing Bjerge

21. april 2021
1000 underskrifter har arbejdsgruppen bag Sønder Vissing Bjerge indsamlet, så området kan bevares for fremtiden til glæde for nuværende og kommende beboere i området under Jyllands Tag.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024