Danmarks Ældste Festival venter lige om hjørnetLummer Stue optræder på årets udgave af Mosstock Festival.

Om 14 dage åbner Danmarks Ældste Festival op for festival nr. 50. Festivalen hedder Mosstock og vi glæder os til igen at kunne holde festival.

I anledning af jubilæet vil vi torsdag 28. juli kl. 17.45 sende en masse balloner til vejrs, råbe HURRA og samtidig vil et af årets bands, Fru Hansens Bolsjeri, fremføre en ny Mosstock-sang. "Det er plads til alle. En rigtig Mosstock-fest" :D Eventen finder sted ved festivalpladsens midtpunkt; nemlig ved vores CD-tårn, som er dannet ud fra indsendte lyd-CD'er, og her hænger bl.a. musik fra Emmelie de Forest og Go Go Berlin.

Årets program rummer en stor spændvidde i genrer; alt fra pop, rock, til syng med cover-sange, fra børnerock til country og roots. Der er gengangere i programmet for at give publikum genkendelig. Vi har bl.a. igen glæden af bandet KJURIOUS, som deltog i X-faktor i 2020, og vi har flere cover-bands fra lokalområdet på programmet, da vi har erfaret at publikum godt kan lide at synge med på sange. Bl.a. Snags fra Horsens, Rock N' Stones fra Silkeborg, The Kvisters fra Ry 

Børnerock

Lørdag 30. juli kl. 10.30-11.30 skydes i gang med rock-bandet Lummer Stue fra Horsens, som mestrer at leve sig ind i børnenes univers igennem rockmusik. Lummer Stue spiller numre som børn kender, numre hvor børn kan inddrages med dans og klap samt sjove indslag som også rammer de voksne. Lummer Stue garanterer at alle får gang i deres Rock å' Rull ben.

Nyd naturen og hinanden

Mosstock Festival glæder sig til at byde jer velkommen til Nutidens Musik med Fremtidens Bands på marken ved Mossø. Omringet af bl.a. Gudenåen, Sukkertoppen, Blidsø og Himmelbjerget er Mosstock en kultur i naturen, og et perfekt alternativ til de danske mastodant-festivaler, for her går natur, musik og hyggelig get-away hånd i hånd. Mosstock Festival er noget helt særligt. Her får man nemlig mulighed for at fylde ørene med ren og uforfalsket spilleglæde leveret af dedikerede amatørbands.

Gratis adgang for de lokale i området

I anledningen af festivalens jubilæum inviteres Mosstock alle borgere og deres familie, venner der bor i postnr. 8660 Skanderborg, 8680 Ry. 8652 Østbirk og 8740 Brædstrup til gratis adgang til festivalen Medbring og vis dit sundhedskort i indgangen.

Fakta

Mosstock Festival afvikles i dagene 28. 29. & 30. juli 2022 og finder sted på Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg. Indgang til festivalen sker fra Gl. Ryevej - kun 20 min fra Horsens/Skanderborg/Silkeborg. Billetter kan købes med rabat via billetlink på hjemmesiden, www.mosstock.dk.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024