Egebjerg

KV21

Søren Pape på besøg i Horsens

3. november 2021
Torsdag formiddag var Søren Pape sammen med spidskandidat Esben Hedeager og byrådskandidat Annette Schulz Jensen på besøg på Egebjerg Plejehjem. Efter en fremragende rundvisning af leder Aase Eide, hvor alle virkelig mærkede stedets nærværende og hjemlige hygge, blev der budt på kaffe med husets beboere.
Lokalnyt

Store Græskar-dag i Egebjerg – klar til Halloween

28. oktober 2021
Søndag 24. oktober fik over 100 børn og forældre en skøn eftermiddag sammen i Grusgraven midt i Egebjerg. Vejrguderne var med de mange deltagere, som var inviteret af Hansted-Egebjerg Lokalråd, og invitationen blev fulgt af rigtig mange børnefamilier, som her fik en lejlighed til at udhule og dekorere deres græskar, som så kan stå ved huset frem til Halloween – og denne aften sikkert med et fyrfadslys til at skabe den rette stemning.
Lokalnyt

Stor OK-check varmer i Egebjerg

25. oktober 2021
OK har travlt i denne tid med at uddele midler til landets mange foreninger og torsdag var turen nået til Egebjerg hvor EIF og Spejderne fik overrakt en velvoksen gavecheck til deres frivillige arbejde.
Lokalnyt

Sommerfest på Højvangsgården i Egebjerg

2. september 2021
Det er med stor glæde, at vi kan informere alle om, at der i aktivitetsudvalget er søgt fondsmidler, - således er arrangementet gratis, dog skal du selv medbringe drikkevarer til eget forbrug. Vi glæder os til en dejlig fest sammen med jer! Sådan lød invitationen til beboerne på Højvangsgården i Egebjerg.
Lokalnyt

Egebakken i kirke

25. juni 2021
Onsdage er gudstjenestedag en gang om måneden, og den 16. juni var ingen undtagelse. Alt var dog ikke som det plejer, for denne onsdag var gudstjenesten forrykket til Hansted kirke i stedet for i Egebakkens fællesrum. Her er beretningen.
Lokalnyt

Kirkeuge for Egebjerskolen

29. maj 2021
Tirsdag den 25. til fredag den 28. maj besøgte tredje årgang Hansted kirke som en del af undervisningen på Egebjergskolen. Her er billederne og beretningen.
Lokalnyt

Masser af kunder til marked i Egebjerg

26. maj 2021
På trods af en lidt kedelig grå himmel så holdt kunderne sig ikke tilbage da Tina Ørnholm Frederiksen fra Maison Unik slog dørene op til Stalden hvor hun og flere stadeholdere stod klar med masser af lækkerier.
Lokalnyt

Egebjerg: Sæt x i kalenderen

13. maj 2021
I en hyggelig stald i Egebjerg kan du lørdag 15. maj komme og møde en række stadeholdere og der er er besparelser helt op til 50% på udvalgte varer.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021