Egebjerg

Lokalnyt

Påske på Egebakken - så er vi tilbage

4. april 2021
Onsdag den 31. marts blev der for første gang siden jul holdt gudstjeneste på Egebakken. Det var påske med hiv og sving, fællessang og det hele, for nu er alle beboere vaccineret.
Lokalnyt

Advent på Egebakken

28. november 2020
”Vær velkommen Herrens år…” og velkomne var kirkesanger, organist og præst, da Egebakken tog forskud på adventstidens glæder den 25. december med hjemmebagte æbleskiver akkompagneret af adventssalmer og gudstjeneste.
Lokalnyt

Turen går til: Sov under åben himmel

3. august 2020
Tag en overnatning under åben himmel i et af de mange shelters, der ligger spredt rundt i landskabet. Så grib soveposen og drag ud i naturen omkring Horsens. Her nævnes fire muligheder.
Lokalnyt

Ny hal er klar i Egebjerg

10. januar 2020
”Vi bruger typisk vores del af sponsoraftalen til diverse udstyr, som enten kan udvide en sportsgren eller udvikle klubben.,” fortæller formanden Martin Thomsen, og han forklarer videre: ”Det kan også være til at vedligeholde eller forny vores nuværende rekvisitter. Men ellers bruger vi en del penge på udstyr til vores nye hal, som jo lige er blevet indviet. Vi har ca. 800 medlemmer, og heraf er flertallet børn og unge, men vi har en meget stor aldersspredning i vores forening, så nærmest alle årgange er repræsenteret.”
Lokalnyt

Egebjerg tyvstarter og Østbirk favner bredt

21. oktober 2017
Der er forskellige måder at gribe Move for Life arrangementet an i de fire haller i kommunen, der i weekenden den 4.-5. november sætter fokus på idræt og bevægelse. I Egebjerg starter de allerede fredag den 3. november, og i Østbirk byder de udover idræt, leg og bevægelse også på midnatsgudstjeneste og et arrangement med byens syriske flygtninge.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021