Egebjerg

Lokalnyt

Bakkekoret giver 10-års jubilæumskoncert

21. april 2022
I år kan Bakkekoret fejre 10-års jubilæum og man startede under Aktiviteten på Plejecenter Egebakken med ca. 10 medlemmer den 3. oktober 2011, og i dag er vi 29 kvinder og 6 mænd, som kommer fra hele kommunen.
Lokalnyt

Give Peace A Change i Egebjerg

16. marts 2022
På et stort skilt i Egebjerghallen var ordene; Give Peace A Chance malet i de Ukrainske farver – blåt og gult. Baggrunden var at elever og lærerne på Egebjerg skolen på rekordtid havde fået tablet en støttekoncert på benene.
Lokalnyt

Teaterkoncert på Egebjergskolen

16. februar 2022
Der kom luft under teater- og musikvingerne da 8. og 9. klasserne på Egebjergskolen igen kunne afholde stor teaterforestilling i Egebjerghallen i ugen op til vinterferien.
KV21

Søren Pape på besøg i Horsens

3. november 2021
Torsdag formiddag var Søren Pape sammen med spidskandidat Esben Hedeager og byrådskandidat Annette Schulz Jensen på besøg på Egebjerg Plejehjem. Efter en fremragende rundvisning af leder Aase Eide, hvor alle virkelig mærkede stedets nærværende og hjemlige hygge, blev der budt på kaffe med husets beboere.
Lokalnyt

Store Græskar-dag i Egebjerg – klar til Halloween

28. oktober 2021
Søndag 24. oktober fik over 100 børn og forældre en skøn eftermiddag sammen i Grusgraven midt i Egebjerg. Vejrguderne var med de mange deltagere, som var inviteret af Hansted-Egebjerg Lokalråd, og invitationen blev fulgt af rigtig mange børnefamilier, som her fik en lejlighed til at udhule og dekorere deres græskar, som så kan stå ved huset frem til Halloween – og denne aften sikkert med et fyrfadslys til at skabe den rette stemning.
Lokalnyt

Stor OK-check varmer i Egebjerg

25. oktober 2021
OK har travlt i denne tid med at uddele midler til landets mange foreninger og torsdag var turen nået til Egebjerg hvor EIF og Spejderne fik overrakt en velvoksen gavecheck til deres frivillige arbejde.
Lokalnyt

Sommerfest på Højvangsgården i Egebjerg

2. september 2021
Det er med stor glæde, at vi kan informere alle om, at der i aktivitetsudvalget er søgt fondsmidler, - således er arrangementet gratis, dog skal du selv medbringe drikkevarer til eget forbrug. Vi glæder os til en dejlig fest sammen med jer! Sådan lød invitationen til beboerne på Højvangsgården i Egebjerg.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021