Farvel, Brædstrup: To år med gode artikler og mange minder"Et hårdt slag for lokalsamfundet, men vi er nødt til at bøje os for økonomien", siger redaktør Jørn Kildall

Af Jørn Kildall

Fra Brædstrups pulserende hjerte

Som journalist og redaktør er det ofte i hjertet af samfundet, man finder de bedste historier. Det har jeg i høj grad oplevet i Brædstrup. Der er blevet grinet, grædt, diskuteret, og jublet på vores redaktion, mens vi har fulgt med i byens liv fra første parket. Byens foreninger, plejecentre, turist- og borgerforening har budt på et væld af historier og aktiviteter, som har fyldt avisens spalter og bragt os tættere på jer - læserne. Vi har med stor glæde dækket alt fra Lions Brædstrup til lokale koncerter, udstillinger, og revyen, og I har været fantastiske til at tippe os om begivenheder. Intet har været for småt, og hver en tur til Brædstrup har været en fornøjelse.

Sidste udgave til Brædstrup

Denne avis er den sidste udgave, der udkommer i 8740 Brædstrup. Der vil dog være områder, hvor man stadig vil modtage avisen, men i det store hele må de fleste undvære Østbirk Avis fra næste uge. Da vi udkom første gang i hele 8740-området, var det med et "Hej, Brædstrup!" på forsiden af avisen. Det skete i uge 15, 2021. Med denne udgave slutter vi på bagsiden af avisen med et "Farvel, Brædstrup" – på den måde er der sluttet en cirkel.

Ros og tak fra læserne - men økonomien siger stop

Til trods for jeres positive tilkendegivelser, kærlige ord og konstruktive feedback, er det med tungt hjerte, at jeg må meddele, at vores regelmæssige ture til Brædstrup bliver færre i den kommende tid. Den ugentlige omdeling af 4000 aviser koster, og desværre har indtægterne fra annonceringen ikke kunne holde trit med omkostningerne.

"Det er annoncørerne som betaler for avisen og indholdet, og her slår resultatet bare ikke til. Jeg havde håbet på at kunne tiltrække flere annoncører, men sådan skulle det ikke være," udtaler Jørn Kildall, redaktør for avisen.

Mindre dækning, men stadig i kontakt

Selvom vores dækning af Brædstrup vil være mindre intens end de sidste to år, betyder det ikke, at vi vil miste kontakten. I vil fortsat kunne læse nyt fra Brædstrup i vores avis, bare i en mindre skala. Vi håber, at I vil fortsætte med at give os jeres tips, historier, og feedback, for det er jeres stemmer, der er hjertet af vores arbejde.

Tak, Brædstrup, for to vidunderlige år med gode artikler, indlevende interviews, og inspirerende mennesker. Det har været en rejse, vi vil huske, og selvom vores dækning bliver mindre, vil vores passion for jeres by og dens historier ikke falme.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024