Skiftedag hos Østbirk Avis Østjydsk AvisMette Stougaard som er avisens ejer og redaktør, har solgt avisen til Jørn Kildall, og hun vender tilbage til sit tidligere arbejde som klinikassistent. Jørn Kildall som har været fast fotojournalist på avisen siden maj 2018 overtager alle avisens aktiviteter per 1. januar 2021.

Overdragelsen til Jørn Kildall sker glidende da avisen har mange årtiers traditioner og arbejdsgange som skal overdrages fra Mette Stougaard.

- Læserne og vores annoncører kommer ikke til at mærke den store forskel på den trykte avis. Jeg vil fortsætte i avisens ånd og Mette er aldrig længere væk end et telefonopkald, når jeg mangler et godt råd eller hjælp med et problem, fortæller Jørn Kildall.

Den største forskel i begyndelsen vil være at avisen er uden kontor et stykke tid, men træffetiderne på telefonen de samme som hidtil og Jørn Kildall fortsætter:

- I dag kan man møde mig rundt om på egnen med mit kamera og blok, når der skal skrives gode historier fra vores lokalområde. Jeg kan træffes i hele avisens dækningsområde efter forudgående aftale når der er behov for den personlige kontakt… ellers kan man altid sende mig en e-mail.

På Østbirk/Østjydsk Avis er vi altid glade for tips fra vores læsere –husk at ingen historie eller begivenhed er for lille når den skal dækkes lokalt. Alle opfordres til at kontakte os og fortælle hvad der sker i vores lokalområde. Ring på 75781011 eller send en e-mail til post@oestbirk-avis.dk

Overgangen til klinikassistent og som lønmodtager med 8 - 16-job, bliver en mindre udfordring for Mette som siger:

- Det er atten år siden jeg sidst arbejde som klinikassistent, men min arbejdsgiver er ikke i tvivl om at jeg nok skal få indhentet det forsømte hurtigt. Grunden til at jeg sælger Østbirk/Østjydsk Avis er, at jeg manglede fritid med mine børn og familie. Jeg ved at med Jørn som ny ejer, vil avisen fortsætte som vi kender den og vi vil stadig holde kontakten. Jeg ønsker ham alt mulig held og lykke, og håber at læsere og annoncører stadig vil bakke op om avisen.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024