FDM-test og bilsyn åbner i HorsensBilister i og omkring Horsens kan nu få bilen synet hos FDM test og bilsyn i Horsens. På sigt vil FDM-medlemmer også frit kunne få kontrolleret bilens batteri, lygter, dæk og bremser som en del af medlemskabet.

FDM-test og bilsyn åbner 21. marts på Spedalsø 61 i Horsens. Her lå tidligere en Applus- synshal, som FDM nu har overtaget.

”Vi har længe godt kunnet tænke os at rykke tættere på vores mange medlemmer i og omkring Horsens med tilbud om både syn og på sigt også et udvalg af de produkter, som FDM-test og bilsyn tilbyder i andre af vores afdelinger. Derfor er vi glade for, at muligheden bød sig på Spedalsø, hvor vi glæder os til at slå portene op. Her får vores nye synshal en god, central placering i et område med flere andre bilforhandlere og værksteder, som FDM allerede i dag har et godt samarbejde med,” siger driftsleder i FDM-test og bilsyn Brian Uldal.

Når FDM-test og bilsyn åbner senere i marts, vil det være med velkendte ansigter i synshallen. Her vil kunderne nemlig kunne møde både Nick Andersen og Gert Jensen, der begge tidligere har arbejdet på adressen. De to vil udgøre det daglige team.

”Vi er glade for at være tilbage i synshallen, hvor mange kunder er kommet fast gennem årene. Dem glæder vi os til at se igen, når vi åbner,” siger testassistent Nick Andersen.

FDM-test og bilsyn er åben for alle, uanset om man er medlem af FDM eller ej.
 

FDM

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021