Ferie

Lokalnyt

Vi vil på ferie i egen baghave

2. august 2021
Startuppen Landfolk tilbyder alternativ til hotelværelset ved Gardasøen og ferielejligheden i Marbella. På den digitale platform udlejer startuppen danske sommerhuse med smuk arkitektur og skandinavisk design som omdrejningspunkt. Coronakrisen har nemlig skabt et nyt momentum for nærheden og den danske natur. Kapital fra Vækstfonden skal bidrage til at udvikle den nye spiller i dansk turisme.
Lokalnyt

Tag ægte ferieminder med hjem i bagagen

9. juli 2021
Billige mærkevarer frister, når vi fylder kufferterne med souvenirs fra sommerferien. Men pas på: Kopivarer kan være farlige for din og familiens sikkerhed og sundhed. Så vi giver dig fire gode råd til, hvordan du spotter og undgår kopivarerne på ferien.
Lokalnyt

3 ud af 4 østjyder har ikke styr på det blå sygesikringskort

6. juli 2021
Netop nu pakker mange danskere kufferten for at rejse på ferie i Europa, og her kan det være en rigtig god idé at tjekke udløbsdatoen på det blå sygesikringskort. For knap 3 ud af 4 østjyder har ikke styr på, hvornår deres blå sygesikringskort udløber, viser en ny undersøgelse som Kantar Gallup har foretaget for Gouda Rejseforsikring og Gjensidige.
Lokalnyt

Gratis færger til danske øer vil sætte skub i ø-turisme

2. juli 2021
For at booste ø-turismen bliver det igen i år muligt at sejle gratis med færgerne for gående, cyklister og bilister med handicapparkeringskort. Landdistrikternes Fællesråd, Danske Rederier og transportministeren håber, at danskerne igen i år vil tage godt imod muligheden.
Lokalnyt

Hver anden dansker arbejder i sin sommerferie

13. juni 2021
Flere end hver anden erhvervsaktive dansker er tilgængelig og tjekker arbejdsrelaterede mails, sms’er og opkald i sommerferien. Dermed er flere end 1,4 mio. danskere på stand-by i forhold til jobbet i ferien. For næsten hver tredje er det et krav eller en forventning, at de er tilgængelige i ferien. Det er en trist tendens, mener IDA.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021