Påskeferie med masser af aktiviteter på FÆNGSLETDer er masser af oplevelser for hele familien på FÆNGSLET i påskeferien. Lav seje tricks i skatehallen eller besøg Fængselsmuseet og prøv de sjove familieaktiviteter og oplev særlige ferierundvisninger.

Påskeferien nærmer sig, og der er naturligvis en masse oplevelser for hele familien. Besøg Fængselsmuseet og prøv familieaktiviteten Det Skjulte Stempel, hvor I skal klare en række sjove, lærerige og udfordrende opgaver. I kan selvfølgelig også komme på guidede rundvisninger eller prøve at flygte fra FÆNGSLET i virtual reality.

Overblik

  • Jail Rail Skatehal på FÆNGSLET
  • Familieaktivitet: Det Skjulte Stempel
  • Ferierundvisninger i Fængselsmuseet
  • Verdens vildeste flugt i VR
  • Få en tur i et rullende fængsel

Jail Rail Skatehal på Fængslet

Vi gentager succesen fra vinterferien og åbner dørene til Jail Rail–Easter Edition.

I påsken kan du derfor igen slå dig løs på løbehjul, skateboard eller rulleskøjter i FÆNGSLETs midlertidige skatehal. Der er rig mulighed for at hænge ud med dine venner og øve dig på dit nyeste trick eller bare cruise rundt.

Skatehallen er åben fra mandag den 11. til og med søndag den 17. april. Der er åbent for alle uanset alder og niveau i tidsrummet kl. 10-16 alle dage. Derefter vil der yderligere være åbent for 13 år og op efter til kl. 18.00.

Familieaktivitet: Det Skjulte Stempel

Prøv Fængselsmuseets familieaktivitet ‘Det Skjulte Stempel’ i hele påskeferien, og giv jer i kast med en række lærerige, sjove og udfordrende opgaver.

Som nyankommet fange får du og din familie overleveret et skrivehæfte fra en tidligere fange med en række opgaver, I skal løse for at få adgang til det skjulte stempel, som får jer ud i friheden.

Den tidligere fange giver jer tips til, hvordan I ved hjælp af morsekoder, mønstergenkendelse og mange andre opgaver, kan undslippe et liv i fængsel. Undervejs er der også indlagt kreative opgaver og lege, så de mindre børn også kan være med.

Ferierundvisninger–Hør om arbejdslivet bag murene

På Fængselsmuseets guidede ferierundvisning kan du få styr på myter og fakta om arbejdslivet bag murene–og høre om dramatiske flugter, hvor arbejdspladserne ofte blev udnyttet til kreative hjælpemidler.

Fængselsmuseet byder velkommen på guidede rundvisninger med titlen “Tøjklemmer og tugthusfanger” med fokus på fangernes arbejde. Rundvisningerne forgår udendørs.

Verdens vildeste flugt i VR

Træd ind i en helt ny verden på Fængselsmuseet–med nyt og avanceret udstyr, kan du selv prøve at flygte fra fængslet gennem en 18 meter lang tunnel i Virtual Reality.

Tag alle sanser i brug og få en 360 graders oplevelse, når du efterligner flugtkongen Lorentzens flugt gennem en tunnel med helt nyt VR-udstyr. I det virtuelle univers bliver du udstyret med en lygte og en murerske og skal forsøge at komme ud. Kan du undgå at blive opdaget af betjentene? Falder tunnelen sammen om ørene på dig? Og kan du grave det sidste stykke op til inspektørens kartoffelkælder?

Få en tur i et rullende fængsel

I påskeferien har du på udvalgte tidspunkter mulighed for at se Fængselsmuseets cellevogn fra Vestre Fængsel. I den store, sorte Volkswagen kan du se, røre, lugte og føle, hvordan det er at sidde på en fastmonteret plasticstol i et af cellevognens små gule skabe, som de små rum bliver kaldt. Du kan lukke døren og fordybe dig i den graffiti og de hilsner, der er skrevet i skabet. Eller du kan rejse dig og kigge ud ad det lille vindue.

FÆNGSLET

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021