Fødevarer

Læserbreve

Støjberg satte jo ikke en stopper for barnebrude

21. december 2023
DEBAT - Forleden kom det frem, at flere tusinde mindreårige indvandrere fra ikkevestlige lande siden 1980’erne, har fået anerkendt deres ægteskab i Danmark. Alle er rystede – og allermest rystet er Inger Støjberg åbenbart.
Lokalnyt

Arla kalder mælkekasserne hjem

27. september 2021
Hvert år forsvinder tusindvis af Arlas ikoniske mælkekasser fra mælkeleveringerne og ud i landet. Men nu kalder Arla mælkekasserne hjem i en landsdækkende indsamling. Det koster nemlig dyrt i både CO2e og i landmændenes regnskab at producere de 300.000 nye mælkekasser, der årligt produceres for at gøre op med de glemte, de slidte eller forsvundne kasser. For hver returnerede mælkekasse donerer Arla 5 kr. til Arla Fondens arbejde med at inspirere og uddanne børn og unge i sunde og bæredygtige madvaner.
Lokalnyt

Halvdelen af danskerne takker ja til “grimme” grøntsager

30. juli 2021
Flere og flere frasorterede madvarer og “grimme” grøntsager findes nu på butikkernes hylder i stedet for at gå til spilde i fødevareproduktionen. En ny undersøgelse fra Kantar Gallup for forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, som lanceres i forbindelse med bevægelsens 13-års fødselsdag, viser, at op mod halvdelen af danskerne er tilbøjelige til at købe disse frasorterede produkter i supermarkedet.
Lokalnyt

Fuldkorn er godt for både dig og klimaet

15. maj 2021
Havregryn, rugbrød og grahamsboller smager godt og gavner helbredet. Og nu peger ny rapport på, at kornprodukter og herunder fuldkorn samtidig er i tråd med klimavenlig kost. Endnu en grund til at spise mere fuldkorn, lyder det fra Kræftens Bekæmpelse, der med hjælp fra DTU Fødevareinstituttet, har udgivet rapporten.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024