Foredrag

Lokalnyt

Foredrag: Kroppen taler – lær at lytte

22. februar 2024
SØVIND - Følelserne er også fysiske - og torsdag den 29. februar kl. 19 på Søvind bibliotek kan du lære mere om forbindelsen mellem fysisk smerte og følelsesmæssig udfordring. Det er Martin Bonde Mogensen, der gennemgår kroppen fra top til tå for at vise, hvor i kroppen følelserne sidder.
Lokalnyt

Vinterflugt på to hjul: En rejsefortælling fra Filippinerne

5. februar 2024
SATTRUP - På en kold februar aften i Sattrup Forsamlingshus forvandlede Peter Kühnes eventyrlige rejseforedrag en almindelig torsdag til en ekstraordinær oplevelse. Med sin cykel som tro følgesvend har Peter udforsket verdenshjørner fra Mellemamerika til Fjernøsten, og denne gang tog han os med til Filippinerne, sammen med over 50 begejstrede tilhørere.
Lokalnyt

Optimistisk lys over Malawis kamp mod fattigdom – en aften med Gudrun Andreasen

1. februar 2024
GEDVED - En rejse gennem håb og humanitær indsats: Gudrun Andreasen deler sin inspirerende historie om Malawis kamp mod fattigdom, og hvordan humanitære organisationer som Røde Kors bidrager til forandring. Deltag i et øjenåbnende foredrag på Gedved bibliotek og få indblik i en verden, hvor små skridt skaber store forandringer.
Lokalnyt

Folkekirken bør sadle om

17. januar 2024
HYLKE - Vi omgiver os med så mange tilbud og muligheder på alle hylder, at vi umuligt kan deltage i dem alle. Hvordan vælger vi det, vi bruger tid på? Ifølge Anders Laugesen, blandt kendt fra DR, bør folkekirken transformere sig til at være en vigtig del af fremtidens valg.
Lokalnyt

KvindeKabinettet kommer til Østbirk i det nye år

10. januar 2024
ØSTBIRK - Gennem det seneste års tid har sognepræst Mette Bock indbudt kvinder i alle aldre til oplæg, tapas og samtale om vigtige livsspørgsmål i kirkehuset i Hansted. Det har været så stort et tilløbsstykke, at hver temaaften har måttet gentages to gange i samme uge.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023