Foredrag

Lokalnyt

Foredrag med Thomas Rathsack i Gedved

6. april 2021
Tirsdag 31. august 2021 åbnes dørene for et spændende foredrag med Thomas Rathsack i Gedved Hallen hvor overskuddet går Gedved Idrætsforenings nye tiltag – opførelsen af en padelbane.
Lokalnyt

Bestil en forsker hjem i stuen

27. februar 2021
Invitér en forsker på besøg online og bliv klog på alt fra det ydre rum over søvn til den grønne omstilling. 230 forskere, heraf godt 30 fra det østjyske står klar med helt gratis foredrag om den nyeste viden. De stiller op under videnskabsfestivalen Forskningens Døgn, det gælder også Marina Aagaard fra Rønde.
Suzi Elena Apelgren i Hansted kirkehus.
Lokalnyt

Spændende historier om Naverne

15. november 2020
Der er stadig små lommer åbne hvor man kan forsamles og få gode oplevelser i disse corona-tider. Onsdag havde man inviteret Suzi Elena Apelgren til at fortælle om Navernes lukkede verden og der var fyldt op med det tilladte antal gæster i Hansted Kirkehus.
Lokalnyt

Hold hackerne ude

12. november 2020
Sund fornuft er det bedste værn, hvis folk forsøger at stjæle dine penge eller oplysninger på internettet. Men det kan stadig virke som en jungle derude.
Lokalnyt

Ung eventyrer Australien rundt

6. november 2020
Tirsdag aften havde 23-årige Agnes Skårup Plesners taget turen fra København til Østbirk bibliotek for at fortælle sin historie om hvordan hun på 12 måneder – på motorcykel – kørte Australien rundt.
Lokalnyt

Hør om sangskriver Björn Afzelius i Søvind

5. november 2020
Han har bragt Femøren, Falconer Salen og Roskilde Festivals publikum til kogepunktet. Bag succesen og de stærke sange og meninger stod en mand, som hele livet var hjemsøgt af sin barndomstraumer, og som aldrig formåede at fastholde den kærlighed og tryghed, han længtes efter.
Lokalnyt

Falken fløj højt i Yding

31. oktober 2020
Torsdag aften var var Yding kirke fyldt med det tilladte antal personer som var kommet for at opleve Falkemanden, som er kendt fra tv-programmet Alene i Vildmarken.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021