Foredrag

Lokalnyt

Tag med Lone til Pyrenæerne

16. marts 2023
Skønne torsdage formiddage i Østbirk Præstegård finder sted den sidste torsdag i hver måned. Næste gang vil sognepræst Lone Buhl Pedersen fortælle om tur på Caminoen i sommer.
Lokalnyt

Velkommen til te salon i Vær-Nebel sognehus

14. februar 2023
Vær og Nebel sognekirke bød ind til den første te salon og kun for kvinder - på tværs af alder. Lys og mørke var temaet denne fredag og læge Irma Calonius 79 år åbnede sit hjerte og fortalte om sit liv med kunst.
Lokalnyt

Turen går langt nordpå

13. februar 2023
Østbirk og Omegns Pensionistforening inviterer til et spændende foredrag hvor Erna og Ernst Korgaard Madsen, som mange måske kender fra VT Trælast i Østbirk, kommer og beretter om deres tur til det kolde nord sidste sommer.
Lokalnyt

Lego Troels fortalte spændende historier

1. februar 2023
Østbirk og Omegns Pensionistforening havde inviteret til hygge med kaffe, kage og et spændende foredrag af sognepræst Troels Bering som blandt andet er kendt fra LEGO Masters på Tv 2
Lokalnyt

Troels Bering gæster Birkebo

19. januar 2023
Medlemmerne af Østbirk og Omegns Pensionistforening få nu muligheden for at opleve kendis-præsten Troels Bering fra Søvind som er en kreativ sognepræst med masser af talent, og senest har man kunnet opleve ham i tv-udsendelserne LEGO Masters.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023