GFG

Lokalnyt

Dobbelt op på Gymnastikopvisning i Gedved

8. marts 2022
Gymnastikforeningen Gedved kan næsten ikke vente længere. I år kan vi atter fylde Gedved Hallen med publikum, når der afvikles gymnastikopvisning, som vi kender det - og kan huske det. Forventningsfulde, glade og spændte gymnaster, indmarch med fanen forrest, fællessang, taktfaste klapsalver så loftet er ved at lette. Det bliver SÅ godt!
Lokalnyt

GFG’s 30-års jubilæumssæson kom godt i gang

9. december 2021
Det var med stor glæde Gymnastikforeningen Gedved kunne skyde sin nye sæson i gang - den 30. i rækkefølgen. Der har været god tilslutning til holdene og alle hold er kommet godt i gang. Et enkelt hold havde for få gymnaster til at kunne fortsætte, men der blev fundet en løsning, så gymnasterne kunne fortsætte på et andet hold. Foreningens engagerede instruktører arbejder sammen med gymnasterne med at opbygge formen og på en stor del af holdene er der fokus på at øve og gøre et program klar til forårets gymnastikopvisninger.
Lokalnyt

Gfg Gedved Gymnastikforening er Årets forening 2021

1. december 2021
Det kræver en indsats at arbejde med frivillige. I Gfg Gedved Gymnastikforening har et bevidst fokus på arbejdet med instruktørerne skabt en kultur, hvor de frivillige selv efter mange år, stadig har lyst til at udvikle sig og bidrage i foreningen. Tirsdag den 30. november blev klubben hyldet som Årets forening 2021 af DGI Sydøstjylland.
Lokalnyt

Opvarmningsfest til GFG’s 30-års jubilæums sæson

24. august 2021
Søndag middag var der inviteret til ”før fest” i Gedved Hallen hvor en stor flok danseglade sammen markerede begyndelsen på GFG’s 30-års jubilæumssæson - den gode musik og dansen fik hurtigt smilene frem på læberne.
Lokalnyt

GFG’s 30-års jubilæumssæson er i støbeskeen

28. maj 2021
Ovenpå en ufrivillig kort sæson i Gymnastikforeningen Gedved arbejder bestyrelsen lige nu på højtryk med at sammensætte den kommende sæsons program og kontakte potentielle instruktører til de hold, der mangler bemanding.
Lokalnyt

GFGs nye bestyrelse

22. november 2020
Gymnastikforeningen Gedved har efter den ordinære generalforsamling dannet ny bestyrelse.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021