Dobbelt op på Gymnastikopvisning i GedvedGymnastikforeningen Gedved kan næsten ikke vente længere. I år kan vi atter fylde Gedved Hallen med publikum, når der afvikles gymnastikopvisning, som vi kender det - og kan huske det. Forventningsfulde, glade og spændte gymnaster, indmarch med fanen forrest, fællessang, taktfaste klapsalver så loftet er ved at lette. Det bliver SÅ godt!

Af GFG

Vi står med en stor flok unge gymnaster, som endnu ikke har mærket suset ved at være til opvisning, eller som ikke kan huske det, fordi det er tre - 3! - år siden sidst… Det har vi lagt bag os og ser fremad. 

Den traditionsrige lokale gymnastikopvisning vender tilbage i den form, vi kender. Den dag hvor vi alle - forældre, bedsteforældre, søskende, naboer og byboer - kan opleve finalen på gymnastiksæsonen, lørdag 12. marts kl. 13:00. Her vil gulvet fyldes af 11 opvisningshold - gymnaster i alderen fra 1-60+

Børneholdene har i søndags været til DGIs forårsopvisning i Elbæk og lavet generalprøve på opvisningen, og der er meget at glæde sig til. Instruktørerne har hele vejen gennem denne sæson arbejdet hen mod opvisningen - og det har bestemt ikke været uden bump på vejen. De har holdt ud frem til nu, og bestyrelsen er meget taknemmelige for alt det, de giver til vores gymnaster.

I år markerer vi desuden foreningens 30. års jubilæum med en festlig Galla-fredag i Gedved Hallen. Lummer Stue starter kl. 16 med tre kvarters rockkoncert i børnehøjde. Kl. 17:20 byder vi velkommen til en hel række flotte opvisninger af gæstehold. Brøruphus Efterskole stiller med sit nuværende elevhold og starter Galla Gymnastikopvisningen kl. 17:30. Herefter vil vi også se DGI Landsdelsholdene ”10-14” og Junior Nord, tidligere dansere fra BGI, akrobatik fra Hammel, Aspiranthold fra Hedensted, og så får vi også vores to lokale hold; GymTeamSpring og Seje Damer/Friske Gutter på gulvet.

(se programmet for begge opvisninger her i avisen). 

Billetsalg ved døren - og sikke en pris. 30-års jubilæum, derfor en billetpris, der er ens for alle, nemlig 30 kr. Gem billetten, den giver adgang til begge dage. Billetsalget starter ½ time før arrangementet. 

Se mere på foreningens hjemmeside www.gfg.dk - eller følg vores nye Facebook-side Gymnastik Foreningen Gedved, www.facebook.com/GymnastikForeningenGedved

Lignende artikler

GFG

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021