Gudstjeneste

Lokalnyt

Tekstet gudstjeneste i Ørridslev kirke

16. marts 2023
Kirkeudvalg Vest afholder i samarbejde med Høreforeningen i Horsens – Hedensted gudstjeneste søndag 19. marts kl. 11.00 i Ørridslev Kirke. Ved gudstjenesten er alle bønner, prædiken og salmer tekstet på en storskærm, der bliver sat op i kirken. Efter gudstjenesten byder Høreforeningen, Menighedsrådet i Ørridslev og kirkeudvalg Vest på en sandwich i våbenhuset.
Lokalnyt

Gå med i Lunden…

3. juni 2022
2. pinsedags - gudstjeneste i Lunden, som ligger lige bag ved Horsens Kunstmuseum, er et fælles arrangement arrangeret af Horsens Provstis kirker. Alle provstiets præster medvirker og står klar denne dag – så vi sammen kan gøre det til en god gudstjeneste.
Lokalnyt

Født på ny

31. maj 2021
Lone Buhl prædikede - det handlede om: at føle sig som født på ny. Føle sig som født på ny - præsten fortalte, at den fornemmelse fik hun selv efterhånden som folk var stimlet sammen til gudstjeneste på Ejer Bavnehøj.
Lokalnyt

Aflysninger af gudstjenester

8. januar 2021
Fra kirkerne i vores område bringer vi oplysninger om gudstjenesterne, som de fleste steder er aflyst indtil 24. januar. Hvis kirke ikke er nævnt, kan man selv kontakte kirken. Denne artikel vil blive opdateret hvis der kommer nye informationer.
Lokalnyt

Gudstjenester aflyst juleaften og frem til 3. januar

23. december 2020
Provsteforeningen, Præsteforeningen, Landsforeningen af Menighedsråd og de danske biskopper anbefaler alle, at gudstjenester frem til den 3. januar aflyses, det betyder også at alle planlagte fysiske gudstjenester i vores lokalområde er berørt.
Lokalnyt

Flere digitale gudstjenester

21. december 2020
Flere af sognene i vores område tilbyder digitale gudstjenester, da vi i år er ramt af begrænset antal pladser i kirkerne. Fra Gangsted kirke sender man krybbespil med pastoratets tre præster i rollerne. Hansted-Lundum sogne tilbyder også digital gudstjeneste og det samme gælder for Østbirk-Yding og Voerladegård kirker.
Lokalnyt

Julegudstjenester i digital udgave

21. december 2020
Kirkerne i Østbirk, Yding og Voerladegård har valgt at begrænse antallet af sognebørn til gudstjenesterne juleaften. Men ingen skal snydes for den fine oplevelse med julegudstjenesten og derfor har sognepræsterne Lone Buhl og Peter Tast optaget deres julegudstjenester på video og alle med en moderne telefon eller computer kan være med hjemme fra stuerne juleaften når der er begrænset antal pladser i kirkerne. (redigeret)

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024