Guldkonfirmander fra 1974 og 1975 samles til hyggeligt gensyn(Foto Mette Bock)

ØSTBIRK - En dag med minder og fællesskab: Søndag den 26. juni mødtes 30 guldkonfirmander fra Østbirk Skole til en dejlig gudstjeneste i Østbirk Kirke, efterfulgt af en hyggelig frokost i Præstegården. Snakken gik lystigt, og gensynet strakte sig langt ud på eftermiddagen.

Af Jørn Kildall. Foto Mette Bock

Søndag den 26. juni var en ganske særlig dag for 30 guldkonfirmander fra Østbirk Skole. De mødtes først til en dejlig gudstjeneste i Østbirk Kirke, hvor minder fra konfirmationstiden blev vækket til live igen. Kirken var fyldt med smil og varme, mens præsten holdt en rørende tale, der tog mange tilbage til de unge år.

Fest og frokost

Efter gudstjenesten gik turen videre til Præstegården, hvor en frokost ventede. Der blev serveret lækker mad, og snakken gik så lystigt, at taget næsten var ved at lette. Der blev delt mange gode historier og anekdoter fra konfirmandernes tid på Østbirk Skole, og stemningen var præget af både latter og nostalgi.

Gensynets glæde

Det hyggelige gensyn varede til langt ud på eftermiddagen, hvor gamle venner genopfriskede gamle minder og skabte nye. Dagen var en skøn blanding af glæde og minder, og det var tydeligt, at alle nød at være sammen igen.

Et mindeværdigt øjeblik

Billedet herunder er taget lige efter gudstjenesten, hvor guldkonfirmanderne står foran kirken. De smilende ansigter vidner om en dag fyldt med glæde og fællesskab, og dette mindeværdige øjeblik vil utvivlsomt blive husket længe.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024