Østbirk kirke

Lokalnyt

Mette Bock skal være præst i Østbirk

11. januar 2022
Hun er tidligere kirke- og kulturminister og hun afsluttede pastoralseminariet her til jul. Planen er at Mette Bock vil blive ansat som præst den 13. februar. Hun er blevet indstillet af biskoppen og mangler den endelige godkendelse fra kirkeministeren.
Lokalnyt

Strikkepindene – på juleferie

20. december 2021
Hver eneste onsdag strikkes der i Østbirk Præstegård. Nogle damer strikker i Præstegården – andre damer strikker derhjemme. Alle strikker af sit gode hjerte og til de gode ting som pengene går ubeskåret til.
Lokalnyt

Kål og mandskor

25. november 2021
Julen starter for alvor i Østbirk tirsdag 30. november kl. 17.30. Vi synger sammen julen ind. Mandskoret, der ledes af korleder Ulrik Bruun Fanø synger så Kirkens tag løfter sig
Lokalnyt

Nu bæres lyset frem i Østbirk kirke

25. november 2021
Kom og vær med til en skøn lille gudstjeneste i Østbirk Kirke. En gudstjeneste, der henvender sig til børn og alle os andre. Efter gudstjenesten vil der være en slikpose til alle børn.
Lokalnyt

Julekoncert i Østbirk Kirke med Grundtone Trio

23. november 2021
Vi får besøg af en trio fra Fyn, nemlig – Grundtone Trio, som vil give os en varieret og fyldig musikoplevelse i Østbirk Kirke søndag 12. december kl. 16.00 og der er gratis adgang til koncerten.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021