Østbirk kirke

Lokalnyt

Menighedsrådsformand Jens-Martin Grove

13. januar 2021
Avisen har mødt den nye menighedsrådsformand i Østbirk Jens-Martin Grove, som blev valgt ind som suppleant, men han blev udpeget som formand. Hør ham fortælle om kirken, de digitale muligheder og om kirkens fremtid.
Lokalnyt

Walk and talk på Østbirk Præstegård

10. januar 2021
At mødes rigtigt det savner jeg… det bedste som præst er at være sammen med mennesker. Sammen med mennesker ved dåb – bryllup – begravelse. Sammen med mennesker til gudstjeneste. Sammen til diverse aktiviteter i Kirke og Præstegård. Sammen om at synge og snakke.
Lokalnyt

Begivenhed i 2020, der var "guld" værd: Guldkonfirmation!

8. januar 2021
25 glade Guldkonfirmander mødtes 18. oktober i Østbirk kirke for at fejre deres konfirmation for ca. 50 år siden. Dagen begyndte med gudstjeneste i Østbirk kirke, og efter gudstjenesten deltog guldkonfirmanderne også i indvielsen af den nye vandkunst på kirkegården, hvor billedet er taget. 
Lokalnyt

Gudstjenester aflyst juleaften og frem til 3. januar

23. december 2020
Provsteforeningen, Præsteforeningen, Landsforeningen af Menighedsråd og de danske biskopper anbefaler alle, at gudstjenester frem til den 3. januar aflyses, det betyder også at alle planlagte fysiske gudstjenester i vores lokalområde er berørt.