Østbirk kirke

Østbirk Kirke blev opført i det 12. århundrede og er en af de ældste kirker i området. Den oprindelige kirke var en romansk bygning, men den blev senere ombygget i gotisk stil. Kirken er bygget af granit og har et tårn og et skib, som er adskilt af et kalkstenskors.

Østbirk Kirke er kendt for sine kunstværker, herunder en række kalkmalerier fra det 14. århundrede og en altertavle fra det 16. århundrede. Kirken har også et orgel fra 1904, som stadig er i brug til gudstjenester og koncerter.

Find mere information om Østbirk kirke ...


▼ Nedenfor finder du artikler om omhandler Østbirk kirke.

Lokalnyt

Tre Konger i Østbirk

19. januar 2023
Hellig tre konger arrangement i Kirke og efterfølgende Østbirk Præstegård. Traditionen tro var der søndag gudstjeneste i Østbirk Kirke (1. søndag efter Hellig tre konger).
Lokalnyt

Find genbrugskonfirmand tøj i Østbirk

4. januar 2023
Kom til Østbirk Præstegård hvor enhver kommende konfirmand er velkommen og find dit genbrugskonfirmandtøj i Østbirk Præstegård torsdag 19. januar i tidsrummet 17.00 – 19.00.
Lokalnyt

Juleaften – Gud lavede en Himmelstige til os

23. december 2022
Engang var der en tømrer, der havde jubilæum og derfor blev der holdt reception. 25 år havde han været i samme tømmer firma. I 25 år havde han trofast mødt op på arbejde og bygget/tømret trapper.
Lokalnyt

Julen er på vej

6. december 2022
En masse skønne mænd, mødte tirsdag sidst på dagen op i Østbirk Kirke. Her stod sognepræst Lone Buhl klar og korleder Ulrik Bruun Fanø. Ulrik Bruun Fanø overtog roret og der blev øvet korsang til den store medalje.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023