Håndboldstævne spreder glæde og smil: HH Unikids og Brædstrup Stars(Foto Arendina Post de Jong)

Lørdag 25. marts blev Brædstruphallen fyldt med glæde og smil, da HH Unikids og Brædstrup Stars deltog i et ministævne arrangeret af Lykkeliga. Den energiske atmosfære i hallen var tydelig, da de unge håndboldspillere gik på banen for at vise deres færdigheder og entusiasme for sporten.

Af Jørn Kildall og Arendina Post de Jong. Foto Arendina Post de Jong

Stævnet startede kl. 10.00 med en fælles opvarmning, hvor alle deltagere og trænere samledes for at varme op og få pulsen op. Opvarmningen blev endnu mere festlig, da Lykke Lars og Abe, to populære maskotter, overraskende dukkede op for at sprede glæde og heppe på de unge spillere.

Lørdagens håndboldstævne blev en uforglemmelig oplevelse for både deltagere og tilskuere. Både HH Unikids og Brædstrup Stars udviste stor sportsånd og entusiasme, og kampene blev spillet med masser af smil og positiv energi. Det var tydeligt, at de unge håndboldspillere nød at spille sammen og skabe gode minder med deres holdkammerater.

(Foto Arendina Post de Jong)

Lykkeliga, der arrangerede stævnet, er en organisation, som fokuserer på at skabe inkluderende og positive sportsoplevelser for børn og unge. Ministævnet i Brædstruphallen var et strålende eksempel på, hvordan sport kan bringe mennesker sammen og skabe glæde og fællesskab.

Således blev denne lørdag formiddag i Brædstruphallen en dag fyldt med smil og glade unge mennesker, der sammen delte deres passion for håndbold og venskab. Stævnet efterlod både deltagere og tilskuere med en følelse af samhørighed og glæde, som vil blive husket længe efter kampene, var slut.

(Foto Arendina Post de Jong)

Hvem er HH Unikids?

HH Unikids er et håndboldfællesskab for børn med handicap. Vi giver børn og unge og deres familier et godt socialt fællesskab i trygge rammer. De får en positiv og sportslig oplevelse i en udfordrende hverdag.

I HH Unikids er der fokus på at ingen børn skal føle sig anderledes eller udenfor i forhold til at udøve sport, og på at få skabt et socialt netværk hvor børnene kan møde nye venner, og forældrene kan få talt sammen, og hvor de kan dele erfaringer fra hverdag der ofte er fyldt med udfordringer.

HH Unikids er en del af foreningen Horsens Håndboldklub og en del af LykkeLiga.

(Foto Arendina Post de Jong)

Hvad er LykkeLiga?

LykkeLiga er et positiv nationalt, inkl. Grønland og Færøerne, fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier. Der er også opstartet LykkeLiga Ungdom som er for unge fra 16 år. Krumtappen er etablering og forening af lokale håndboldhold for børn mellem 5 og 16 år. Holdene danner ramme om en helt ny måde at skabe netværk for børn og deres familier både på, og udenfor banen.

(Foto Arendina Post de Jong)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023